Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Vier beautybeurzen onder één dak

Wist je dat je tijdens Beautyspot.nl trade edition maar liefst vier beautybeurzen kunt bezoeken? Met de vakbeurzen Beautyspot.nl trade edition, MassageDagen, Beyond Beauty en Health & Healing biedt de Jaarbeurs plek aan het grootste en meest gevarieerde vakevent van Nederland.

De Beautyspot.nl trade edition is een event voor beautyprofessionals die graag bij willen blijven in hun vakgebied en geen nieuws willen missen. Het platform beschikt over een zeer gevarieerd aanbod van bedrijven in huidverzorging, lichaamsverzorging en styling. Onder de exposanten bevinden zich bekende en onbekende merken; grote cosmeticabedrijven, groothandels maar ook kleine gespecialiseerde bedrijven. 

De vakbeurzen MassageDagen, Beyond Beauty en Health & Healing worden georganiseerd door Infinity Event, een beurs- en evenementenorganisatie . Door de unieke samenwerking met Infinity Event kunnen bezoekers van de Beautyspot.nl trade edition gratis naar de andere beurzen en andersom. Zo haal je het maximale uit je beursbezoek!

MassageDagen is het jaarlijkse evenement voor de gehele massagebranche. Een vakbeurs met een uitgebreid workshopprogramma met ca. 60 verschillende workshops. Op de beurs worden primeurs getoond voor masseurs en masseuses zoals nieuwe producten en heel veel nieuwe massages. Daarnaast laten diverse docenten verschillende technieken en disciplines zien. 

Beyond Beauty is de vernieuwde naam en het vernieuwde concept van de vakbeurs Dermafair. Het is een vakevenement wat zich richt zich op esthetische, dermatologische & cosmetische specialisaties.

Health & Healing is een vakbeurs voor de professioneel therapeut. Dit event richt zich op lichtwerkers, (resonantie & aroma)therapeuten en healers. 

Comments


Gerelateerde artikelen