Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

De nieuwste producten proberen, bijpraten met bekende leveranciers, maar ook nieuwe merken leren kennen, inspirerende presentaties bijwonen en je laten verwonderen door de laatste trends en ontwikkelingen; dat is slechts een korte samenvatting van de eerste dag van dé beautybeurs in Utrecht. Het was een drukke en gezellige eerste beursdag waar iedereen het naar zijn zin had en dan zijn we nog niet eens op de helft. Vandaag en morgen kan je nog naar de beautybeurs in Utrecht, mis het niet!

Ervaar beauty met al je zintuigen. Je wilt natuurlijk precies weten wat de producten doen die jij aan je klanten verkoopt. Dus ook vandaag en maandag kun je nog van alles zelf ruiken, horen, zien, voelen en proeven. Ga naar www.beautyspottrade.nl en koop je kaartje online (met registratiecode) of aan de kassa.

Bloggers Choice Awards

Vijf bekende beautybloggers: Anna Nooshin, Laura Ponticorvo, Serena Verbon, An Knook & Theo Knoop gingen op de eerste beursdag van de Beautyspot.nl trade edition langs alle exposanten om zich te laten informeren over de nieuwste producten. Zij kozen voor de Bloggers Choice Awards Surgaring Cane tot meest innovatieve product op de Beautyspot.nl trade edition. Magic Wimpers kreeg de tweede plek en Medex Causaal Deododant werd derde. Lees hier het hele verslag met foto’s.

Wie wint zondag 10 april de Nagelstudio Battle?

Op het Styling Stage vond zaterdag een spannende, maar leuke strijd plaats tussen een aantal moedige nagelstylisten. Juryleden Saida Kouwenhoven en Esther Kalkman kozen gisteren als winnares van de eerste battle; Dieuwertje Timmer van Studio Stylish. En Ellen Naaijkens, van Nagelstudio Ellen, mag zich de terechte winnares noemen van de tweede wedstrijd. Vandaag staan er nog meer wedstrijden op de planning. Kom jij ook even kijken?

Ga op de foto met de Beautyspot-hunk

Als je op de beurs bent, vergeet dan ook niet een selfie te maken met onze Beautyspot-hunk. Deel deze met de #beautyspotnl en maak kans op twee gratis vrijkaarten voor de Beautyspot.nl live edition op 10 en 11 september.

Beautysalon/Nagelstudio Top 100: schrijf je in!

Wil jij je nog inschrijven voor de Beautysalon top 100 of de Nagelstudio Top 100? Dat kan op de beurs! Dus als je vandaag of morgen naar Utrecht komt, vergeet dan standnummer 10.E006 niet. Daar haal je overigens ook je gratis Top 100-tasje met Beautyspot.nl goodies. Zondag zijn er weer twee winnaressen van vorig jaar rond 12:00 uur op de stand aanwezig. Vraag ze naar hun ervaringen en schrijf je in. Daarmee maak je kans op een plek in de lijst met meest populaire salons van Nederland.

Bekijk de beursplattegrond

Kom jij naar de beurs en wil je je bezoek goed voorbereiden? Neem dan vast een kijkje op de beursplattegrond. Dan weet je gelijk in welke hal je moet zijn om de leukste stands en sprekers tegen te komen. Dan haal je het meeste uit je beursbezoek. Gewoon onbevangen de beursvloer opgaan kan natuurlijk ook. Je vertrekt vast en zeker geïnspireerd en weer volledig op de hoogte. We zien je graag in Utrecht vandaag of morgen!

Comments


Gerelateerde artikelen