Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Laat de klant het ultieme salongevoel bij haar thuis ervaren met deze bijzondere Ingrid Millet maskers.

Moisturizing Retaining Mask bevat intensief hydraterende, verzachtende en beschermende werkstoffen: o.a. kaviaarcomplex, marine collageen, amandelolie, paardenkastanje, zoethout en goudsbloem. Het zorgt voor een betere zuurstofopname en vult het vochtgehalte van de huid aan, terwijl het tevens de natuurlijke bescherming van de huid versterkt om vochtverlies te reguleren. De romige structuur voelt comfortabel aan en de gehydrateerde huid is veerkrachtig en zacht als nooit tevoren.

Moisturizing Anti-Wrinkle Mask is een instant energie masker met een hoge concentratie aan zuiverende, hydraterende en verstevigende werkstoffen: natuurlijke klei, kaviaarcomplex en marine collageen.Doordat het de microcirculatie stimuleert, worden de werkstoffen optimaal opgenomen, de doffe tint en tekenen van vermoeidheid verdwijnen en straalt de huid. De huid voelt steviger en zachter aan.

Seamud Mask geeft de futloze huid een oppepper en heeft een zuiverende en tonifiërende werking. Dit masker is zeer rijk aan zuiverende zeeklei, jodium, plankton, sporenelementen en kaviaarcomplex. Door deze rijkdommen uit de zee heeft dit masker een ontgiftende, herstellende en verstevigende werking. Het voelt alsof de huid een verfrissend bad in de zee heeft gehad, waaruit men met een heldere teint, verzachte gelaatstrekken en een verstevigde huid is boven gekomen.

De maskers zijn verkrijgbaar in een 75 ml tube.

Leijtens Cosmetics B.V., tel.: 0416-343166, e-mail: info@leijtens-import.nl, www.leijtens-import.nl.

Comments


Gerelateerde artikelen