Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Het stemmen voor de populairste beautysalons van 2015 gaat onverminderd door. Op dit moment hebben ruim 35.000 consumenten al gestemd hun favoriete salon. En het stemmen gaat nog door tot en met 15 augustus. En hoe gaat het daarna? Wat kunnen jullie vervolgens verwachten?

Enquête onder consumenten

Vorige week hebben wij naar de consumenten die gestemd hebben, een korte enquête gestuurd. Hierin vroegen wij hen of ze hun favoriete salon kort wilden beoordelen op een aantal aspecten. Voorbeelden hiervan zijn: de ontvangst, sfeer, hygiëne en persoonlijk advies. Deze gegevens worden anoniem verwerkt. Na afloop van de verkiezing, sturen wij deelnemende salons de gemiddelde scores door, zodat zij kunnen zien hoe klanten hen (anoniem) beoordelen en waar de salons eventueel nog aan kunnen werken.

Mystery visits

In augustus brengen wij een aantal salons uit de Top 10 een verrassingsbezoek. Wij doen dit mét camera. Dus het kan zomaar zijn dat we bij jou op de stoep staan! Van deze bezoekjes maken we korte films die we tijdens de uitreiking laten zien en achteraf online plaatsen.

Voucher met  € 5,- korting

Na 15 augustus ontvang je van ons per e-mail een voorbeeldvoucher. Deze voucher kun je dan direct mailen naar de klanten die op jou gestemd hebben. Je mag uiteraard ook zelf een andere voucher maken. Na 15 augustus ontvang je in ieder geval de e-mailadressen van ‘jouw stemmers’ zodat je hen de korting kan mailen.

Juryronde

Zoals aangekondigd, organiseren wij een juryronde in augustus. Deze jury bestaat uit: Yvonne de Leeuw (vakblad Esthéticienne), Agnes Wachter (Peugeot Scooters) en Inge de Munnik (Beautyspot.nl). Zij nemen de salons in de beiden Top 10 (met/zonder personeel) extra onder de loep voor de Beautysalon Top 100. Zij kijken onder andere naar: (uiteraard) het aantal ontvangen stemmen, de presentatie die de salon heeft op Beautysalontop100.nl, is er een opleiding aanwezig en de eventuele mystery visit.

Prijzen

Wat staat er op het spel? Bekijk hier nog even alle prijzen die te winnen zijn als salon en consument: www.beautysalontop100.nl/prizes. Wijs ook jouw klanten op deze prijzen, het zou natuurlijk fantastisch zijn als jouw klant straks die scooter wint door op je salon te stemmen!

Uitreiking op de Afterparty

Op zaterdag 12 september 2015 maken we de twee volledige lijsten van de Beautysalon Top 100 bekend tijdens een knallende Afterparty! Hier worden de beiden Top 3 extra in het zonnetje gezet. Uiteraard maken we de lijsten die avond zo spoedig mogelijk bekend op deze website. De uitreiking is op basis van invitation only. Lees meer »

Dit artikel is geschreven door Sophie Spanjer

0

Reacties


Gerelateerde artikelen