Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Op maar liefst 30.000 vierkante meter genieten van alles wat het vak zo mooi maakt: dat is wat Beauty Trade Special 2020 je te bieden heeft. Hét beauty event van het voorjaar vindt komend jaar plaats op 4, 5 en 6 april, wederom in de Utrechtse Jaarbeurs. Met vertrouwde en goed gewaardeerde onderdelen, maar ook dit keer weer met frisse en verrassende nieuwe items.

De aantrekkingskracht van Beauty Trade Special zit hem vooral in de combinatie van business, inspiratie, beleving en fun. Het is de plek waar je op een ontspannen manier kunt netwerken, goede zakelijke deals kunt sluiten en je kennis up-to-date houdt, maar waar je ook plezier kunt hebben met collega’s. En dat alles in een stijlvolle beauty ambiance.

Sneak preview
In het beautyvak volgen ontwikkelingen elkaar snel op. Bij Beauty Trade Special is dat niet anders. Naast de vertrouwde Beauty Theaters – de hotspot voor de meest actuele vakkennis – en de immer bruisende beursvloer vind je daarom ook nieuwere onderdelen. Bijvoorbeeld de Influencers Square, waar je kunt kennismaken met invloedrijke mensen uit de branche. Heb je zin in een beetje fun, dan kun je helemaal losgaan op de Beauty Playground om de perfecte BTS-selfie te maken. Ook deze editie kun je weer aangeven wat jouw favoriete nieuwe product is bij de verkiezing Professional Beauty Product of the Year, hoewel daarin wel het een en ander verandert. Daarover binnenkort meer. En wie even wil bijkomen van alle beursindrukken kan natuurlijk altijd even neerstrijken op een van de vele fijne sfeervolle terrassen zoals de Beauty Foodclub of de Beauty Garden. Kortom: Beauty Trade Special 2020 belooft weer een waar beauty walhalla  te worden. Noteer de datum dus alvast in je agenda!

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Gerelateerde artikelen