Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

De fabrikant van Universal Contour Wrap (bekend van de 15 cm omvangverlies garantie bij 1e behandeling) heeft nu twee unieke supplementen ter bevordering van gewichtsverlies en beheersing op de markt gebracht, nl. Groene Koffie extract (vetverbranding) en Witte Moerbei extract (suikerbeheersing).

De groene koffie capsules bevatten 100% natuurlijke groene koffie-extract. Het chlorogeenzuur aanwezig in groene koffiebonen is bekend om de afgifte van glucose in het bloed te remmen, het metabolisme te stimuleren en vetverbranding te verhogen.

Het witte moerbei supplement helpt om de suikervertering te remmen via de verbinding 1-deoxynojirimycine (gevonden in de bladeren van Witte Moerbei), in plaats van te worden omgezet in vet, wordt meer suiker door het lichaam uitgescheiden. Dat biedt o.a. een stabielere bloesuikerspiegel en minder honger aanvallen.

Beide producten zijn ook in combinatie met elkaar te gebruiken en wordt zelfs aanbevolen. Maar werken ook prima in combinatie met andere voedingsprogramma's.

www.miraclehouse.nl

 

0

Reacties


Gerelateerde artikelen