Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Heerlijk, het zonnetje schijnt weer! De wereld ziet er toch weer heel anders uit als de zon schijnt. De klanten zijn opgewekt en vrolijk. Het is langer licht en iedereen bruist weer van de energie. Mensen krijgen weer zin om dingen te ondernemen en gaan er weer op uit. Vaak merk je in de lente dat de klanten de weg naar de schoonheidsspecialiste ook weer weten te vinden. Een perfect moment voor jou als ondernemer dus om hier op in te spelen.  Een aantal tips om je te inspireren.

Zonnebrand

Iedereen geniet volop van de zon. Hij is nog niet zo sterk denken de mensen en je verbrandt dan nog niet zo snel. Jij als schoonheidsspecialiste weet natuurlijk wel beter. Juist in de lente kunnen we ontzettend verbranden omdat onze huid nog niets gewend is. Attendeer je klanten daarop en check hun huid ook op pigmentvlekken. Een mooi moment om de zonnebrand van jouw merk te verkopen. Ook gezichtsbehandelingen gericht op het verminderen van pigmentvlekken kun je dus goed inzetten.

Gellak

Het is nog te koud om slippers te dragen… maar als vrouw zijnde ben je natuurlijk graag voorbereid. Niets is zo fijn als je schoenen uit te doen tijdens een warme lentedag en dat er dan mooi gelakte teennagels te zien zijn. Daarom een mooi moment om een leuke aanbieding te maken met een gellak behandeling in combinatie met een gezichtsbehandeling. Of een mooie aanbieding met gellak op handen en voeten bijvoorbeeld. Zorg ook zelf dat je altijd gelakte nagels hebt. Je bent je eigen reclame namelijk!

Scrub en bodylotion

De grauwe winterhuid mag plaats maken voor een frisse stralende huid. Je kan bijvoorbeeld tijdens een gezichtsbehandeling, wanneer het masker inwerkt, een arm scrubben en insmeren met bodylotion. De klant ziet dan direct het verschil wat een scrub doet. Zet een mooi pakketje op je toonbank en verleid de klant op die manier om de scrub en bodylotion aan te schaffen.

Make-up

De lente vraagt om een frisse make-up. Mooie frisse oogschaduw, highlight, lipgloss, mascara, de mogelijkheden zijn eindeloos. Breng na de gezichtsbehandeling bij je klant wat make-up aan. Laat zien dat je met een paar items een mooie frisse lente look kan creëren. Zorg dat je zelf ook voldoende make-up draagt. Dit zet ook eerder aan tot kopen.

Harsen

Niet te vergeten, harsen. Als je nu al begint met het harsen van de onderbenen of oksels, heeft de klant daar in de zomer voordeel van. Maak een aanbieding waarbij je benen en oksels harsen samen goedkoper aanbiedt. Of een actie waarbij benen harsen de helft goedkoper is in combinatie met een gezichtsbehandeling. Ook hierbij zijn er verschillende opties mogelijk. Wees creatief!

Wat zijn jouw inspirerende tips voor de lente?

Comments


Gerelateerde artikelen