Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Met Zakelijk Pinnen kun je veilig en razendsnel al je elektronische betaaltransacties afwikkelen via de kabel. Zakelijk Pinnen is direct aangesloten op de netwerken van de belangrijkste verwerkers van betalingstransacties en gekoppeld met de belangrijkste betaalautomatenleveranciers voor onderhoud op afstand (remote) van uw betaalautomaat.
Vraag vrijblijvend meer informatie aan »

Het nieuwe pinnen
Zakelijk Pinnen ondersteunt zowel het traditionele PIN en Chipknip maar ook het nieuwe pinnen via de chip op je bankpas. Via de direct door UPC aangesloten netwerken van CCV en Equens kunnen tevens de meest voorkomende creditcards en loyaliteitskaarten worden afgehandeld. Zakelijk Pinnen is bovendien gecertificeerd door Currence. Daarom kies je met Zakelijk Pinnen voor zekerheid en toekomstvastheid.

Wat heb je nodig?
Om van Zakelijk Pinnen gebruik te maken, dien je te beschikken over een gecertificeerde IP PIN betaalautomaat en over een contract met je bank of betaalautomatenleverancier voor de verwerking van de door jou gewenste betaalproducten zoals PIN, Chipknip, creditcards, of het nieuwe pinnen. Zakelijk Pinnen wordt alleen aangeboden in combinatie met een Zakelijk Fiber Power abonnement (beschikbaar in alle pakketten) en Digitale Kabel TV & Radio.

Zakelijk Pinnen

  • snelle afhandeling van pintransacties, kortere wachttijd aan de kassa
  • onbeperkt pinnen voor een vast bedrag per maand
  • veilig en gecertificeerd door Currence

Vraag vrijblijvend meer informatie aan »

Comments


Gerelateerde artikelen