Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

VANITAN heeft als eerste en beste Nederlandse spraytan merk nu ook als enige spraytan merk wereldwijd, een complete huidverzorgings collectie voor haar als ook voor hem: VANITAN COMLEMENTS…bekendmaking 29, 30 en 31 maart 2014 op de Beauty Trade Beurs!

VANITAN COPLEMENTS is een aanvulling op onze ‘superior quality’ spray tanning lotions en draagt bij aan de dagelijkse verzorging, reiniging en onderhoud van de huid. De huid verzorgen met de juiste producten zorgt voor een mooie, gezonde uitstraling en brengt de huid in optimale conditie. Een stralende, gezonde huid begint bij de verzorging ervan, zo ben je ook direct verzekerd van een succesvolle VANITAN spraytan behandeling.

De producten uit de VANITAN COMPLIMENTS collectie zijn door kennis en deskundigheid zorgvuldig samengesteld, bevatten innovatieve bestanddelen en zijn opgebouwd uit verzorgende, huidvriendelijke, plantaardige ingrediënten. Alle VANITAN COMPLEMENTS en VANITAN spray tanning producten zijn geproduceerd onder de strenge Europese Cosmeticaverordening 1223/2009 en geregistreerd bij het CPNP (Cosmetic Products Notification Portal) van de Europese Unie.

0

Reacties


Gerelateerde artikelen