Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Op 24 november viert ANBOS de Nationale Dag van de Schoonheid. Met de Nationale Dag van de Schoonheid vraagt ANBOS aandacht voor het werk van gediplomeerde schoonheidsspecialisten en het belang van een geregeld bezoek aan de salon. Veel mensen zijn onzeker over hun uiterlijk vanwege huidproblemen; deze kan de schoonheidsspecialiste behandelen. Daarnaast is het bezoek echt even een moment van ontspanning voor jezelf. De schoonheidsspecialiste verstaat haar vak en geeft jou het beste huidadvies; ze laat je stralen!

Pop Up salon op Utrecht Centraal Station

De branchevereniging van gediplomeerde schoonheidsspecialisten pakt op 24 november groots uit met een pop-up salon op Utrecht CS waar voorbijgangers kunnen genieten van een schoonheidsbehandeling en zo stralend de dag kunnen starten. Daarnaast openen ruim 500 schoonheidsspecialisten in het hele land de deuren van hun salon met een speciale aanbieding: een behandeling voor twee personen voor de prijs van één.

Zo zag de pop up Salon van Anbos er vandaag uit op Utrecht Centraal (excuses voor het geluid):

Tijd om te stralen campagne

De Nationale Dag van de Schoonheid vormt de afsluiting van een 7-weekse campagne die ANBOS heeft gevoerd om Nederland te laten stralen. Consumenten konden online een persoonlijke kaart met een warme boodschap versturen aan iemand die zij graag eens flink in het zonnetje wilden zetten. Daarnaast maakten zowel verzender als ontvanger automatisch kans op een gratis beautybehandeling voor twee personen. Deze werd tijdens de campagne iedere week weggegeven en kan worden verzilverd op de feestelijke Nationale Dag van de Schoonheid.
 

Comments


Gerelateerde artikelen