Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Na het ongeëvenaarde succes van de VAMP! Mascara is PUPA MILANO door gegaan met het ontwikkelen van een nieuw product die de zwaartekracht uitdaagt, volume geeft en daarbij ook de wimpers de perfecte krul geeft. Een product dat het resultaat is van een uitgebreid onderzoeksproces en marktanalyse. Het resultaat is VAMP! SEXY LASHES waarbij volume samen gaat met een superkrullende werking voor een opvallende, sensuele look.

Uitdagend volume
De perfecte mix van natuurlijke wassen – organisch gecertificeerde bijenwas en carnauba was – geeft een direct vol en volumineus effect zonder zwaar aan te voelen.

Gekrulde wimpers
De innovatieve siliconen elastomeren brengen versterken het krullende effect op ongekende wijze en geven de wimpers een sensuele oogopslag.

Perfecte hold
De speciale filmende bestanddelen zorgen ervoor dat de wimpers de hele dag gekruld zijn zonder klontjes of te vlekken.

Absoluut comfort
De crèmige textuur is verrijkt met organisch sea butter. Dit verzorgende bestanddeel omhult de wimpers zonder ze te verzwaren waardoor ze soepel en flexibel blijven.

Make-up resultaat
Lift de wimpers en geeft volume en krul. De wimpers zien er bijzonder vol uit en worden benadrukt doordat zij prachtig krullen en een gevaarlijk sexy silhouet hebben!

0

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Gerelateerde artikelen