Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Voor een klant zijn wij op zoek naar een ondernemende schoonheidsspecialiste (m/v) die onderstaande kans met beide handen aanpakt.

Een van onze eerste partners vindt, en gelijk heeft ze, dat het tijd wordt om een stapje terug te doen. Zonde is het als deze zeer goed draaiende schoonheidssalon die werkt met Ericson Laboratoire straks niet meer bestaat. Het gaat de mens achter de salon niet om geld, het gaat haar, en dat siert haar, om haar klanten. Sommige liggen al meer dan 30 jaar in haar behandelstoel en dat is aan de huid af te lezen..!).

Hoe fijn is het dit soort mensen te kennen. Mensen die niet meer moeten, maar nog steeds zorg dragen voor de continuïteit van de beautysalon.

Een overname som is niet nodig. Slechts een overname van klanten die, zelfs als ze zelf stopt, met liefde worden overgedragen door misschien wel de beste schoonheidsspecialiste van Nederland.

De eigenaresse kan makkelijk nog een aantal jaar door, dus als je eerst goed begeleid wilt worden, behoort dat ook tot de mogelijkheden. Zelden zal een beginnend schoonheidsspecialiste in een soortgelijk gespreid bedje komen.

Indien deze functie je aanspreekt en je woonachtig bent in de regio Beneden Leeuwen of bereid bent te reizen, ontvangen wij graag je motivatie, CV en pasfoto.

0

Reacties


Gerelateerde artikelen