Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only
Heb jij affiniteit met verzorgingsproducten en ben je het liefst de hele dag op pad om klanten te adviseren op gebied van beauty? Dan ben jij de accountmanager die wij zoeken bij Derma Cosmetica!

Derma Cosmetica is importeur van de cosmeticamerken YonKa & Vagheggi die zich wereldwijd in de top van de markt bevinden. Derma Cosmetica is gevestigd in Gouda waar ook de trainingen, intern voor de depositaires worden gegeven.

Functie

Vanwege de groei in de bestaande merken zijn wij op zoek naar een enthousiaste accountmanager voor deze 2 merken. Als accountmanager bij Derma Cosmetica is een afgeronde opleiding als schoonheidsspecialiste een must en is het belangrijk om een sparringpartner te zijn op het gebied van huidverzorgingsproducten en om met behulp van creatieve oplossingen voor meer omzet te zorgen bij de schoonheidssalons. Als accountmanager bij Derma Cosmetica begeleid je bestaande depositaires en benader je actief diverse prospects in Nederland en België. Alle voorbereidingen, het maken van afspraken en dagrapportage behoren tot de taken. De functie is te vervullen in 30 uur.

Werken bij… 

Werken bij Derma Cosmetica betekent werken in een klein, informeel bedrijf waar je als individu meetelt. Je krijgt de mogelijkheid om diverse trainingen te volgen en verder te groeien binnen het bedrijf en een prima salaris naar marktcomfort in combinatie met een bonusstructuur (targets).

FUNCTIE EISEN:

– Afgeronde opleiding schoonheidsspecialiste
– Ervaring in de beauty branche
– Je hebt affiniteit met beauty en leer hier graag meer over
– Je weet mensen makkelijk te overtuigen en te stimuleren
– Je hebt een commerciële denkwijze
– Gaat klantgericht te werk en hebt een doelgerichte instelling
– Je bent gastvrij, enthousiast, vrolijk, vriendelijk, loyaal en flexibel

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

INTERESSE:

Herken jij jezelf in deze functie en ben jij die leuke collega die ons team wilt komt versterken? Stuur je motivatiebrief voorzien van CV met foto naar info@dermacosmetica.nl of naar Derma Cosmetica, t.a.v. Caroline van Loon, Marconistraat 66, 2809 PE GOUDA.

* Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

0

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Gerelateerde artikelen