Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Het bestuur van branchevereniging ‘De Huidprofessional’ heeft wederom positief nieuws! Haar inspanningen richting de diverse zorgverzekeraars heeft er toe geleid dat hun branchevereniging zichzelf op de kaart heeft gezet met betrekking tot de vergoedingen door een aantal zorgverzekeraars voor diverse behandelingen, die door haar leden worden uitgevoerd.

De zorgverzekeraars zijn akkoord gegaan met de wijzigingen binnen Vektis, de organisatie die bijdraagt aan juiste zorg in Nederland. Vektis stelt vanaf nu als eis dat schoonheidsspecialisten aangesloten moeten zijn bij een brancheorganisatie om in het bezit te zijn, of te komen, van een AGB-code voor de specialisatie(s) die zij uitvoeren in de praktijk. Voorwaarde voor die registratie is dat zij over de juiste diploma’s beschikken.

De volgende zorgverzekeraars gaan per direct over tot vergoeding van een aantal specialisaties voor klanten van De Huidprofessional, te weten:

Menzis
AnderZorg
Hema
PMA
VinkVink

Er was al eerder een akkoord voor vergoedingen bij onderstaande verzekeraars:

VGZ
Bewuzt
United Consumers
Univé
Zekur
UMC Zorgverzekering
IZA
De IZZ Zorgverzekering door VGZ
SZVK
Zorgzaam

Met de overige zorgverzekeraars wordt nog overlegd.

De gediplomeerde, gespecialiseerde schoonheidsspecialist heeft met het doorvoeren van deze maatregel nu een keuze bij welke branchevereniging zij zich wil aansluiten. Het bestuur van De Huidprofessional verwacht hiermee een groei in haar ledenaantal. Zowel bestuur als leden van de vrij jonge branchevereniging zijn trots op dit behaalde resultaat.

Voor meer informatie: info@dehuidprofessional.nlwww.dehuidprofessional.nl

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Gerelateerde artikelen