Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Hoe gaat het met de Beautysalon Top 100? Heb jij je al opgegeven? Sta jij er tussen? En welke prijzen kun je hiermee winnen? Bekijk ook de nominaties tot nu toe en geef je eigen salon ook op. Deelname is gratis en wij helpen je zoveel mogelijk met de promotie van jouw nominatie.

Website Beautysalontop100.nl

We hebben een nieuwe website gemaakt voor deze speciale verkiezing. Tot en met april 2015 is deze website algemeen ingestoken voor zowel professionals als consumenten. Zodra het stemmen start – op 1 mei 2015 – wordt deze website puur gebruikt richting consumenten voor het werven van stemmen. Hiervoor hebben wij tevens de Facebook pagina Facebook.com/BeautysalonTop100 gemaakt voor de communicatie richting consumenten, waar we de nominaties promoten. Wil je nu alvast weten wie er ingeschreven staan? Kijk dan op www.beautysalontop100.nl.

Wie zijn de sponsoren?

Met andere woorden; wie maken het allemaal mogelijk? Beautyspot.nl is initiatiefnemer van de Beautysalon Top 100. Daarnaast hebben we een aantal sponsoren die de lijst van 2015 mogelijk maken. Er zijn sponsoren voor consumenten en voor professionals. Er komen wekelijks sponsoren bij dus houdt de website en facebookpagina in de gaten voor updates.

2minutes2book.nl – De boekingssite waarop je met jouw salon of praktijk (nieuwe) consumenten kunt laten kennismaken met jouw behandelingen. Meer informatie »

Medik8 – Leverancier van huidverzorgingslijnen voor het oplossen van specifieke huidproblemen. Met de beste ingrediënten in de juiste sterktes en met bewezen resultaat. Meer informatie »

Bellezi Stylish Beauty Equipment Europe Specialist in behandelstoelen, massage- en wellnessbanken. Meer informatie »

Geneo+ – Het eerste smart-touch skincare platform dat trendsettende en huidverbeterende technologieën aanbiedt zoals de OxyGeneo behandeling, alternatief voor microdermabrasie, zuurstofbehandelingen en fruitzuurpeelings in één. Gedistribueerd door Longevity lifestyle & wellness. Meer informatie »

Welke prijzen kun jij winnen?

Voor de professional is er nu al een groot aantal van de prijzen bekend en daar worden wekelijks nieuwe aan toegevoegd! Natuurlijk is het belangrijkste dat je straks in de Top 100 van Beautysalons komt te staan. Dat is voor jouw salon zowel lokaal als landelijk een hele mooie promotie. Daarnaast wordt jouw salon nu letterlijk gewaardeerd door jouw klanten, voor de meeste specialisten is dit heel waardevol. Voor de salons die bovenaan eindigen, zijn er de volgende prijzen die verdeeld worden:

Feestelijke uitreiking – De Top 10 mag gratis met een extra persoon naar het event komen waarbij de Beautysalon Top 100 bekend maken. Dit zal plaatsvinden in september in Utrecht.

Video-opnamen – Van de Top 3 komen wij een filmopname maken in de salon. We laten de salon zelf zien en wie er zo hard werken om het zo’n succes te maken.

Anti-aging set – Drie keer een complete ant-aging set van Medik8. Hierin zitten onder andere Retinolproducten en producten uit de Hydr8-lijn.

Salon make-over – Van sponsor SpaTreatments maken zes salons kans op een make-overpakket. Hierin zitten een behandelbankcover, een jumbo sheet en handdoeken.

AppointmentPlanner – Twee salons maken kans op 1 jaar lang gratis AppointmentPlanner, een online afsprakensysteem in combinatie met een online agenda.

Behandelstoel Figo S4 – Sponsor Bellezi Beauty Equipment Europe schenkt één salon een gratis nieuwe behandelstoel, de Figo S4. Superluxe en volledig elektrisch met vier motoren.

Wat is het voordeel voor jouw klant?

Oftewel: wat heeft jouw klant eraan? Jouw klant kan eindelijk op jouw stemmen in de eerste landelijke publieksprijs. Een consument kan één keer stemmen op zijn/haar favoriete salon. Voor deze stem geef jij de consument wel € 5,- op een volgende behandeling in jouw salon (meer informatie ontvang je hierover per e-mail als je je hebt opgegeven, zie ook de algemene voorwaarden voor deelname). Zo heb jij na afloop weer extra klantafspraken in je salon.

Daarnaast zijn we ook druk bezig met leuke prijzen voor de consumenten. Begin mei zijn deze prijzen compleet. We kunnen nu alvast verklappen dat we 1x per maand een paar schoenen naar keuze weggegeven van het merk Vulking!

De fotosessie voor het magazine

Afgelopen maandag 30 maart hebben we 4 deelnemende salons mogen ontvangen in het Beatrixgebouw in Utrecht. Zij deden mee aan onze fotosessie welke wij uit zullen brengen in ons allereerste Beautyspot.nl magazine, de print edition. Zij vertellen ons ook waarom zij meedoen met de Beautysalon Top 100. Houd de brievenbus dus goed in de gaten, want eind april valt deze op de mat!

Heb jij je al opgegeven?

Op www.beautyspot.nl/beautysalontop100 vind je meer informatie en kun je jouw salon opgeven. Doe mee!

Dit artikel is geschreven door Sophie Spanjer

0

Reacties


Gerelateerde artikelen