Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Heb jij in je carrière wel eens een doel gehad waar je helemaal voor bent gegaan? Ik wel! Mijn doel was het winnen van de Beauty Award en dat is me door een ultra focus ook gelukt.

Al vanaf het begin van mijn carrière in het schoonheidsvak wist ik het: ik word schoonheidsspecialist van het jaar. Een mooi doel voor mijzelf én mijn bedrijf.

In 2012 werd ik genomineerd, maar ging de titel aan mijn neus voorbij. Omdat ik van mijzelf behoorlijk positief ben ingesteld en ik een zeer positief juryrapport kreeg, zag ik deze nominatie als opstapje naar de Award.

Ik sta versteld hoe je je in slechts twee jaar tijd kunt ontwikkelen, als je maar de juiste focus hebt. Na hard werken en veel ontwikkelingen binnen mijn bedrijf vond ik dat ik er dit keer helemaal klaar voor was en schreef mij in voor de titel voor 2014. Erg spannend, want de lat ligt immers erg hoog als je voor de tweede keer meedoet.

Na de spannende voorrondes was het 10 maart eindelijk zover: de uitreiking van de Beauty Awards. Zenuwachtig was ik die avond niet; ik had sowieso 100% gegeven. Toen het juryrapport werd voorgelezen wist ik: dit gaat over mij. Het moment dat je je naam hoort en weet dat je gewonnen hebt en je doel bereikt is, is niet te omschrijven! Dit doel heb ik bereikt dankzij mijn ultrascherpe focus.

Uiteraard heb ik nog genoeg andere doelen die ik wil bereiken op zowel persoonlijk als zakelijk vlak.

Maak jij ook al doelen? Zo niet, doen! Schrijf eens op wat je wilt bereiken met je salon. Het geeft inzicht en richting aan welke kant je op wilt en welke stappen je moet gaan zetten om deze doelen te bereiken. En wie weet welke mooie dingen daaruit voortkomen.

Dit artikel is geschreven door Eva Gundlach, eigenaresse van Beautiful Balance in Schiedam en Schoonheidsspecialist van het jaar 2014.

0

Reacties


Gerelateerde artikelen