Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Iedereen heeft last van twijfels en vaak staan deze in de weg van je persoonlijke groei, maar ook de groei van je bedrijf. Elk mens gaat de strijd aan met de twijfels en onzekerheden, echter kan de één dit beter dan de ander.

Ook ik heb vaak last van twijfels in het dagelijkse leven. Tijdens het schrijven van het blog twijfel ik of de inhoud wel goed overkomt en of ik mijn gedachten wel goed verwoord. Twijfels heeft dus iedereen. De twijfels die je hebt is altijd je eigen gedachtegang die je in de weg zit. Maar je hoeft hier natuurlijk helemaal niet naar te luisteren!

Andere hebben ook twijfels

Vind je het bijvoorbeeld eng om naar netwerkbijeenkomsten te gaan? Zie jij er tegenop om jezelf te introduceren en vind je al die mensen te intimiderend? Denk jij vaak ‘Ik durf dit niet, ik kan dit niet’? Realiseer je dan dat veel van die mensen dezelfde twijfels en gedachtegang hebben of hebben gehad. Nu staan zij zichzelf wel zelfverzekerd te presenteren!

Fake it and you’ll make it!

En dat is nu juist het punt. Om zelfverzekerd over te komen hoef je helemaal niet zelfverzekerd te zijn! Fake it and you’ll make it! Wist je bijvoorbeeld dat als je je mond in de stand van een glimlach zet, je ook daadwerkelijk vrolijker wordt?! Dit werkt hetzelfde met zelfverzekerd overkomen. Als jij besluit om zelfverzekerd over te komen, dan gebeurt dat ook!

Focus op je doel

Je hoeft niet te luisteren naar je eigen negatieve gedachtegang. Het is belangrijk om je te focussen op je doel en wat je wil bereiken. Negeer je negatieve gedachtegang en alle twijfels! Probeer juist om positieve gedachten te creëren. Je bent een succesvol ondernemer, je hebt veel te bieden en je bent het zeker waard! Wat je uitstraalt trek je ook aan. Je zult merken dat dit een positief effect heeft op jou, je klanten en je beauty business. 

0

Reacties


Gerelateerde artikelen