Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Je hebt er vast wel vaker van gehoord. Bindweefselmassage wordt tegenwoordig in veel schoonheidssalons toegepast. Het is namelijk een mooie aanvulling op je behandelingen en de resultaten zijn spraakmakend.

Bindweefselmassage is onderdeel van de moderne fysiotherapie. Het wordt toegepast op de bindweefsellaag van het lichaam, dit is de laag die zich tussen de spieren en de huid bevindt.

Effecten van bindweefselmassage
Bindweefselmassage kan een positief effect hebben op verschillende klachten zoals hoofdpijn en migraine, buik en borstkas aandoeningen, maag en darm aandoeningen, doorbloedingsstoornissen, chronische verkoudheid, aandoeningen aan het bewegingsapparaat, gewrichtsproblemen en slapeloosheid. De technieken hebben een positief effect op een verslapte of slecht doorbloede huid en op cellulitis, striae en littekenweefsel.

Bindweefselmassage als 'natuurlijke facelift'
Bindweefselmassage in het gezicht zorgt voor een verbeterde conditie van de huid. Rimpels, littekens en vochtophopingen worden aanzienlijk verminderd door deze massage. Afhankelijk van de problemen die de cliënt ondervindt, wordt de behandeling zelf tot twaalf keer herhaald om het beste resultaat te behalen.

Volg de cursus bij La Valois Academy
Op 29 en 30 oktober 2018 vindt de cursus Bindweefselmassage plaats bij La Valois Academy in Surhuisterveen. De cursus wordt gegeven door de ervaren huidspecialiste Marit Schouwenaar en na afloop ontvang je een certificaat. Lunch en koffie/thee zit bij de cursus inbegrepen. Een model meenemen is niet nodig. 

Wil jij je verdiepen in bindweefselmassage? Bekijk dan onze website, want dit is interessant voor je!

Graag tot ziens bij La Valois Academy!

Comments


Gerelateerde artikelen