Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Als nagelstyliste wil je je klanten niet alleen voorzien van een mooie set nagels, maar haar ook adviseren over de laatste trends. Niet elke klant weet immers wat ze precies willen en vragen dan jou om advies! Op de verschillende catwalks van vooraanstaande modemerken, Instagram én van nail artists zelf zien we een aantal opvallende trends voor het komende seizoen voorbij komen. Elke trend is zeker de moeite waard en passend bij elke zomerse outfit. Want zeg nu zelf ‘A girl without beautiful nails is like a night without stars’.

French met een twist
Hoe eighties was de French manicure? Nou… in een nieuw jasje is de French weer helemaal terug van weggeweest. Het iconische witte randje van de originele French maakt plaats voor een frisse, opvallende kleur gecombineerd met een nude-kleurige ondertoon. Een geweldige manier om een vleugje kleur aan elke outfit toe te voegen! Ook zien we de ‘mini’ French veel op Instagram terugkomen, al dan niet met een snowy look. Het gaat erom de lijn zo fijn mogelijk te maken en als basis een ultra lichte nude-tint te gebruiken.

50 tinten blauw
Pantone heeft ‘Classic Blue’ dan wel uitgeroepen tot kleur van het jaar 2020, maar dit voorjaar zijn alle kleuren blauw op de nagels geoorloofd. Wil je wat meer glamour in combinatie met blauw? Varieer dan met een matte finish, glitters of steentjes.

Over the top met graphic
Nagels met grafische prints in de meest uitdagende kleuren is de coolste look van dit komende seizoen! Ga helemaal over the top met contrasterende kleuren of kies voor iets meer ingetogen op elkaar afgestemde kleuren. Hoe meer verschillende patronen en vormen je kiest, hoe leuker het effect.

Marble nails
Geloof het of niet, maar dat prachtige marmeren aanrecht uit dat fancy woonmagazine, is eigenlijk de perfecte inspiratiebron! Deze stijl komt het mooiste tot zijn recht als je twee nagels van een marble look voorziet en de overige een bijpassende nude tint geeft. Wil je nog een beetje extra glamour? Gebruik dan subtiel striping tape of decals.

Single nail
Laat je creativiteit de vrije loop door het accent op slechts één nagel te leggen. Deze ingetogen trend geeft je eindeloos veel mogelijkheden om te variëren. Kies voor 4 nagels een kleur naar keuze en laat de resterende nagels er uit poppen! Je kunt hiervoor bijvoorbeeld kiezen voor een metallic nagel, dan combineer je direct twee trends in één! Kies dan vooral voor een koelere kleurtint, zoals zilver, blauw of paars, gegarandeerd succes!

(Pastel) rainbow
Waarom zou je voor één kleur pastel kiezen, als het ook allemaal kan? Regenboognagels – al dan niet in pasteltinten – is een leuke speelse trend helemaal passend bij het voorjaarsseizoen. Je kunt zo eigenzinnig of subtiel gaan als je wilt.

0

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Gerelateerde artikelen