Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

POWER HYALURONIC

EYES & EYELASHES GEL

Voor een jonge look en sterke wimpers

Het zijn de ogen die het gezicht jeugdig maakt. En dat is precies wat POWER HYALURONIC EYES & EYELASHES GEL doet. De nieuwe lancering van SKEYNDOR heeft een perfect filmend effect voor de wimpers, het verzacht rimpeltjes rondom de oogcontour en verminderd wallen en donkere kringen. In de salon of gewoon als dagelijkse verzorging thuis.

De oogcontour is één van de eerste gebieden waar de tekenen van veroudering zichtbaar zijn. De kwetsbare en gevoelige huid wordt constant blootgesteld aan agressieve invloeden van buitenaf. Daarbij neemt bij het verouderen de bloed- en lymfecirculatie in dit gebied af waarbij de tekenen van veroudering zoals wallen, donkere kringen en verminderde hydratatie beter zichtbaar worden.

De wimpers versterken het uiterlijk en beschermen de ogen. Het verwijderen van make-up, een streng dieet, dehydratatie, blootstelling aan de zon en simpelweg het ouder worden zijn factoren die de wimpers doen verzwakken zodat ze uitvallen of afbreken.

SKEYNDOR ontwikkelde POWER HYALURONIC Eyes & Eyelashes gel om een complete behandeling voor oogcontour en wimpers aan te bieden en de Power Hyaluronic lijn compleet te maken.

Het product

Een exclusieve formule met een mix van actieve bestanddelen:

Hyaluronzuur, Biotine-GHL, extract van de zijdeboom en Siegesbeckia Orientalis. Deze bestanddelen hebben een liftend effect op de oogleden en geven de ogen een jeugdig uiterlijk. Fijne lijntjes rondom de ogen worden verminderd en verzacht. De wimpers worden versterkt. Door de lichte, frisse textuur geeft het een ontspannend en comfortabel effect na het aanbrengen. Om het verfrissende effect te vergroten is het aan te raden de tube in de koelkast te bewaren zodat de handige applicator een extra verkoelend effect geeft.

Adviesverkoopprijs: € 39,60

www.carecosmetics.nl

Comments


Gerelateerde artikelen