Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

hannah® SIRC blikt terug op een inspirerende
Huidcoach Dag 2013 en introduceerde haar nieuwe App en huidcoach jas by modeontwerper Odair Pereira.

Op vrijdag 13 september organiseerde hannah® SIRC haar jaarlijkse Huidcoach Dag. Het thema ‘TIJD’ stond dit jaar centraal. Tijdens de interactieve dag met inspiratie, motivatie en tal van innovaties werd, naast een nieuw product, onder meer het nieuwe design van de ‘hannah® huidcoach jas’ gepresenteerd, welke werd ontworpen in samenwerking met modeontwerper Odair Pereira.

Een andere kijk op het begrip tijd
Het ochtendprogramma werd geopend door presentatrice en coach Pernille la Lau, die de huidcoaches verwelkomde tijdens ‘Koffietijd’. Zij leerde hen meer over wat je onderbewustzijn doet met je dagelijkse beslissingen, zowel privé als zakelijk.

Tijd voor innovaties: nieuw product en de huidcoach App
Directeur Monica van Ee presenteerde de huidcoaches op een aantal innovaties. Naast de introductie van het nieuwe hannah® product Cleansing Clay, werd de unieke huidcoach App gepresenteerd. Deze app werd speciaal voor hannah® ontwikkeld met daarin 25 belangrijke huidverbeterende vragen en antwoorden, alsmede essentiële huidtips voor het genereren van duurzame huidverbetering voor alle denkbare huidtypes. Via de zoekfunctie kunnen consumenten eenvoudig de dichtstbijzijnde huidcoach vinden.

Odair Pereira voor de nieuwe huidcoach jas
Als professioneel huidcoach wil je professionaliteit uitstralen binnen je salon. In samenwerking met modeontwerper Odair Pereira liet hannah® SIRC de nieuwe (behandel)jas voor de huidcoaches ontwerpen. De hoogwaardige pasvorm biedt de huidcoaches een aangenaam draagcomfort en dito bewegingsvrijheid in combinatie met een stijlvolle presentatie. Voormalig Miss Nederland Kim Kötter en Miss Universe Nederland Nathalie den Dekker showden de nieuwe huidcoach jas en toonden dat de huidcoaches deze zowel casual (op een broek) als chique zakelijk (op een rok) konden dragen.

Tijd voor business met Lorraine Vesterink en ‘Gezondtijd’ met Ralph Moorman
In de middag was er ‘tijd voor business’ en ‘tijd voor gezondheid’ met lezingen van Lorraine Vesterink (auteur van diverse boeken over succesvol ondernemen) en Ralph Moorman, ontwikkelaar van ‘De Hormoonfactor’. Dit fitness- en voedingsprogramma brengt op een natuurlijke wijze het hormonale systeem opnieuw in evenwicht. Met alle positieve gevolgen van dien, voor zowel een gezond en slank lichaam als een mooie en vitale huid.

‘Tijd voor Jezelf’-workshops
Het middagprogramma bestond uit interactieve workshops op het gebied van haar, make-up en mode. Het workshoponderdeel ‘Tijd voor Jezelf’ was verdeeld in het onderdeel ‘Haar’ in samenwerking met topkapper Hedwich Vigelandzoon en 4 kapsters van Farouk Systems. Tijdens het onderdeel ‘Make Up & Dair’ gaven visagisten Carla Rep en Nikkie de Jager (bekend van Nikkie Tutorials) tips & trucs voor een professionele make-up en gaf modeontwerper Odair Pereira de huidcoaches nuttige stylingtips.

´Creativitijd´ met kunstenaar Geoffrey Wijn
Vanaf 16.00u. was het ‘Tijd voor Drinks & Bites’. Als verrassing toonde Live Art! kunstenaar Geoffrey Wijn zijn ‘Creativitijd’. Wijn is gespecialiseerd om in ca. 10 minuten een indrukwekkend schilderij te maken op basis van een thema en/of woord dat men hem aanreikt. Hij maakte in een uur tijd unieke schilderijen voor 10 aanwezigen, die op basis van het meest origineel aangereikte inspiratiewoord een exclusief schilderij op maat wonnen.

Dit artikel is geschreven door Sophie Spanjer

Comments


Gerelateerde artikelen