Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

De jury heeft alle inzendingen van de wedstrijd van De Nederlandse Make-up Awards 2012 kritisch beoordeeld en tien kandidaten genomineerd. Op zondag 23 september tonen zij hun creatie nogmaals op de vakbeurs voor de persoonlijke verzorgingsbranche Beauty Salon dimensions 2012. Naast de juryprijs maken de genomineerden kans op de publieksprijs die dit jaar voor de tweede keer wordt uitgereikt. Stemmen voor de publieksprijs kan via denederlandsemakeupawards.nl. Beauty Salon dimensions vindt plaats van 22 tot en met 24 september in Jaarbeurs Utrecht.

De genomineerden voor de Make-up Awards 2012 zijn:

– Martina Kato, Ommen
– Tamara Ploeg, Apeldoorn
– Suzanne van Duijn, Almere
– Irene Vlasblom, Zwolle
– Anne Loos, Alphen aan den Rijn
– Juliette den Ouden, Vlaardingen
– Tessa Westendorp, Nijverdal
– Mitciko Hietland, Almelo
– Laika Schemkes, Zwolle
– Anna Wojnarowska, Almere

Ontwerper Sepehr Maghsoudi
De opdracht luidde: “Ontwerp een speciale catwalk make-up voor de wintercollectie 2012/2013 ‘Running through walls’ van ontwerper Sepehr Maghsoudi”. Deze jonge ontwerper brak in 2010 door na zijn deelname aan het RTL-programma ‘Project Catwalk’ en kreeg in 2011 de eerste Arnhem Fashion Award voor Beste Designer. Topmodellen als Kim Feenstra en Sylvia Geersen waren in het verleden als mannequin op zijn catwalk te zien.

De presentatie van de Nederlandse Make-up Awards op 23 september 2012 is in handen van Mirella van Markus. Naast de Make-up Award 2012 worden dit jaar ook de Aanmoediging Award en de Oeuvre Award uitgereikt.

Over de beurs
Beauty Salon dimensions is de vakbeurs voor de persoonlijke verzorgingsbranche. Dit najaar ligt de focus op ‘Body & Mind’. Bezoekers vinden hier de laatste trends en noviteiten op het gebied van schoonheidsverzorging, workshops, presentaties en demonstraties.

Dit artikel is geschreven door Sophie Spanjer

0

Reacties


Gerelateerde artikelen