Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Pink Limited Edition RevitaLash® Advanced Cosmeticamerk RevitaLash® heeft speciaal voor de borstkankermaand haar sterproduct in een zachtroze jasje gehuld: het Pink Limited Edition wimperserum. RevitaLash® steunt met de ontwikkeling van haar producten initiatieven van wetenschappelijk onderzoek en educatie met betrekking tot borstkanker. Naast deze limited edition, doneren ze dan ook het gehele jaar een deel van de opbrengst van de hele collectie.

Het intensief verzorgende wimperserum bevordert de volledig natuurlijke conditie van de haartjes, en tegelijkertijd  beschermt het tegen breekbaarheid en broosheid. Het resultaat zijn prachtige, sterke wimpers. 

Naast het BioPeptin ComplexTM, bevat het wimperserum plantaardige extracten als Ginseng & Swertia Japonica met een hoog gehalte aan antioxidanten en vitamine B om de wimperhaartjes te revitaliseren. Het ingrediënt Saw Palmetto, voorzien van vetzuren en plantaardige sterolen, zorgt voor een verbeterde conditie en extra glans. Tot slot bevat tarwe-eiwit aminozuren, peptiden en vitamine B wat haartjes sterker en gladder 

RevitaLash® is ontwikkeld door de Amerikaanse oogarts Dr. Brinkenhoff als cadeau voor zijn vrouw, die herstellende was van borstkanker. Intensieve chemotherapeutische behandelingen hadden haar wimpers beschadigd, waardoor ze er breekbaar, dun en minder vol uitzagen. Hij ontwikkelde samen met een getalenteerde groep cosmetische wetenschappers een gepatenteerde formule met het BioPeptin ComplexTM bestaande uit biotine, een groene thee extract rijk aan panthenol en peptiden dat haartjes helpt in conditie te houden, te versterken en te verzachten terwijl ze tegelijkertijd worden beschermd tegen breekbaarheid en broosheid. De wimpers van zijn vrouw zagen er na 12 weken weer zichtbaar gezond, sterk en vol uit! 

Hoe te gebruiken?: Breng het met een dun lijntje aan bij de aanzet van de wimpers. Dagelijks consistent gebruik voor minimaal 12 weken, levert direct resultaat en de wimpers zien er gezonder en krachtiger uit. Het serum is op waterbasis en kan in combinatie gebruikt worden met Esthetic Health B.V. is exclusief importeur & distributeur van RevitaLash® in de Benelux.

De Pink edition is zolang de voorraad strekt verkrijgbaar via www.revitalash.nl.

Comments


Gerelateerde artikelen