Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Get the look of the stars with the BYAS MST MOVE Eye Lifter. BYAS™ staat voor Bionic Youth Activating System en is de nieuwste revolutionaire innovatie van dit moment op gebied van huidverzorging.

De BYAS Eye Lifter combineert zeer effectieve microtrillingen met een puur bimoleculair hyaluronzuur serum dat speciaal is afgestemd op de gevoelige huid rondom de ogen. De BYAS Eye Lifter maakt op bionische wijze collageen aan en activeert daarmee de jeugdige uitstraling van de huid.

Waar normale (oog)crèmes alleen in de bovenste huidlaag trekken, trilt de BYAS Eye Lifter het speciale hyaluronzuur serum de diepere huidlagen in met de gepatenteerde MST™ technologie: iontoforese en microprocessorgestuurde microtrillingen.

  • slaapwallen en donkere kringen verdwijnen in een handomdraai
  • fijne lijntjes verminderen effectief en blijvend
  • diepere rimpels zullen vervagen en verdwijnen
  • de stevigheid van de huid verbetert snel en significant

Door het handzame formaat van de BYAS Eye Lifter heeft u altijd en overal uw verjongingskuur bij de hand. Professionele technologie voor onderweg!

Probeer het nu gratis en vrijblijvend uit tijdens een proefbehandeling. Een afspraak inplannen voor meer informatie kan via de mail of telefonisch +31653406775.

Comments


Gerelateerde artikelen