Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Het thema van de FNV Mooidag was dit jaar ‘Op Stoom!’ en dat was zeker te merken! Professionals uit de Uiterlijke Verzorgingsbranche kwamen op 12 oktober naar De Rijtuigenloods om zich te laten inspireren en informeren over de nieuwste trends en ontwikkelingen op hun vakgebied. Er werd onder andere gesproken over zaken die de branche uiterlijke verzorging op dit moment bezig houden zoals het lage BTW tarief, de startersaftrek, het ZZP rapport, pensioenen, sectorplannen, onderwijs, lesmaterialen en examens. Een hoop zaken dus die spelen en waar FNV MOOI op de achtergrond druk mee bezig is. 

FNV Mooi Nieuws

Na ontvangst werd de dag plenair geopend door dagvoorzitter en spreker Maik de Boer die op ludieke wijze het publiek op stoom bracht. In het interview daarna met FNV MOOI voorzitter Marga Patijn werden de bezoekers op de hoogte gebracht van het laatste FNV MOOI nieuws. Zo werd het heugelijk nieuws bekend gemaakt dat FNV MOOI die ochtend maar liefst 3(!) nieuwe voordeelpartners mocht verwelkomen. Ook de FNV MOOI Academie breidt steeds meer uit en biedt een compleet aanbod voor professionals om zich te kunnen blijven ontwikkelen. 

Presentaties

Na de plenaire opening werd Pernille La Lau op het podium uitgenodigd om een lezing te geven over keuzes die we maken en de invloed van deze keuzes op ons leven, zowel in ons privé- als zakelijke leven. Na deze inspirerende lezing nam Maik de Boer het podium weer over om een presentatie te geven over kleding en kleur etiquette en protocol op de werkvloer. Drie lucky ladies uit het publiek mochten naar voren komen voor een persoonlijk kleuradvies. Ter afsluiting van het ochtendprogramma werd van de gelegenheid gebruik gemaakt om op speciale wijze afscheid te nemen van Mariëlle Bastiaansen die na 10 jaar samenwerking met FNV MOOI stopt om een nieuwe fase in te gaan. 

Kennis- en belevingsmarkt

Rond het middaguur konden de bezoekers genieten van een overheerlijke en uitgebreide lunch. In een speciale wagon mochten 4 winnaressen zelfs lunchen met Marga Patijn, Maik de Boer en Mariëlle Bastiaansen! Hier werd over de ochtend nagepraat én werd een persoonlijk kleuradvies gegeven door Maik de Boer. Naast de lunch ging tevens de kennis- en belevingsmarkt van start waar ruim 27 partijen uit de branche aanwezig waren. 

Look & Learns

In de middag gingen de 17 Look & Learns van start waar de deelnemers kennis konden maken met de nieuwste trends, ontwikkelingen en technieken op hun vakgebied. Zo was er onder andere een Look & Learn Seasonal Skin Therapy door Margaret Richters, een lezing ‘Schoonheid komt van binnenuit’ door Lieveke Goossens, een Look & Learn Mannen in je salon door Corné Hendrikx, een Look & Learn Body Sugaring door Marion Kamphuis, een Look & Learn Sugar Nails door Sheryl Djadoenath, een demonstratie hoofdpijnmassage door Rolf van Deursen, een trendpresentatie op het gebied van kapsels en kleur door Pivot Point International, een Look & Learn Contouring, Shaping & Wenkbrauwstyling door Juliette den Ouden en nog veel meer praktische Look & Learns!

Ook op het gebied van ondernemerschap was er voor de bezoekers veel te leren. Zo gaf Melanie van Norden de Look & Learn Online Marketing, sprak Linda Harmsen over bloggen en het inzetten van een blog als reclamemiddel, werd men bijgepraat door De Administratie over je financiële administratie en besprak Danny Pol alles omtrent het fenomeen netwerken.

Foto: Jan Lankveld fotografie

0

Reacties


Gerelateerde artikelen