Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Het assortiment van Care Cosmetics wordt weer uitgebreid met een prachtig merk: T. LeClerc. Dit cosmetica merk heeft een rijke en lange geschiedenis en past perfect bij onze salonmerken. Met de exclusiviteit en het uitgebreide assortiment is T. Leclerc een mooie aanvulling voor cosmetica in de salon.

Geschiedenis

In 1881 opende de beroemde apotheker Theophile LeClerc zijn eigen apotheek in één van de meest prestigieuze delen van Parijs, vlakbij Place De La Madeleine. Een lange lijn schilders en artiesten behoorde tot zijn familie en hij was zelf ook een kunstliefhebber. Ook schoonheidsproducten fascineerde hem en hiermee experimenteerde hij veel. Het eindresultaat is zijn losse rijstpoeder, herkenbaar aan de lichte textuur en verbazingwekkende finesse. Het rijstzetmeel in deze poeders zorgt voor een verzachtend en comfortabel gevoel.

De poeder was een ware hit. De elegantie en de magische textuur maar ook de hoge kwaliteit en de wetenschap dat het ontwikkeld is door een apotheker, zorgen voor een goede reputatie. Om aan de vraag te voldoen ontwikkelde Theophile LeClerc een pallet van kleuren om aan iedere huidskleur en omstandigheid te voldoen: poeders voor de licht gekleurde huid, poeder voor de donkere huidtypes, poeder voor overdag en poeders voor ’s avonds. De inmiddels beroemde kleur Banane is favoriet, omdat het de huid verlicht en laat stralen.

In 1989 werd het Laboratorium Brami opgericht om het merk verder uit te breiden en te ontwikkelen. Loyaal aan de originele formule en om bij iedere huidskleur te passen werd de range losse poeders uitgebreid van 13 naar 20 kleuren en de verpakking aangepast.

In 1997 werd een assortiment pencelen aan de lijn toegevoegd. In 1998 ontwikkelde T. LeClerc de bekende Pressed Powder in 15 kleuren die makkelijk in de tas van de vrouw past.

T. LECLERC VANDAAG DE DAG

T. LeClerc biedt een make-up assortiment met meer dan 200 producten voor de ogen, de huid, de lippen en de nagels, elegant verpakt in de bekende, matte zilveren verpakkingen. T. LeClerc is een wereldwijd bekend merk dat verkocht wordt in 25 landen en wordt het ondersteund door de Omega Pharma Group.

www.carecosmetics.nl

Comments


Gerelateerde artikelen