Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Rimpels snel weg met Supreme Direct Eye-Lift

 

Wilt u snel van uw rimpels af? Dan is deze zeer geconcentreerde ooggel iets voor u. De gel zorgt ervoor dat u er 10 jaar jonger uit ziet in slechts 2 minuten. Na jaren van onderzoek in onze laboratoria is nu de beste oplossing voor rimpels rond de ogen voor u beschikbaar. Supreme Direct Eye-Lift:

 

  • vervaagt direct rimpels en fijne lijntjes
  • is 100% natuurlijk
  • werkt 8-10 uur
  • voelt comfortabel aan
  • is onzichtbaar op de huid

 

Hoe werkt Supreme Direct Eye-Lift?

Deze gel bestaat uit een zeer speciale mix van hoogwaardige ingrediënten die een onmiddellijke spectaculaire vermindering van de rimpels veroorzaakt en de huid zichtbaar strakker maakt. Op de huid wordt een zeer dun transparant laagje (filmpje) gevormd dat de huid gedurende 8-10 uur strak maakt. De basis van Supreme Direct Eye-Lift is bentoniet, een fijne witte klei, die revitaliserende eigenschappen heeft en de huid aanspant.

 

Supreme Direct Eye-Lift kan gebruikt worden in combinatie met een dagcrème en met make-up. De gel is veilig voor de huid, geschikt voor ieder huidype en zuinig in gebruik. Dit product is dermatologisch getest en niet op dieren getest. De resultaten zijn wetenschappelijk bewezen. De gel bevat geen parabenen en parfum.

0

Reacties


Gerelateerde artikelen