Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

In de loop der jaren is Sunless Spray Tanning uit gegroeid tot expert en marktleider in Nederland op het gebeid van spraytanning.. Elke maand helpen we startende spray tanning salons met trainingen. De trainingen vinden plaats in ons  trainingscenter in Arnhem. En wij verzorgen het assortiment van bestaande salons.

Wij zijn aanwezig op de Beauty Trade Special in Jaarbeurs Utrecht van zaterdag 29 t/m maandag 31 maart. Wij staan op de beurs in hal 12, stand D038

Tijdens de beurs geldt er een korting* van 10% op  ons zeer complete assortiment. Bijvoorbeeld op onze spraytanning lotions, verzorgingsproducten, tenten, pistolen, cabines en protmotiemateriaal voor in uw salon!

Voor de beginnen spraytanning salons hebben wij speciale starterspakketen* samengesteld voor een speciale prijs. Dus komt lang op de Beauty Trade Special en bezoek onze stand!

 

 

*Korting van 10% geldt uitsluitend tijdens de beursdagen tussen 29 t/m 31 maart. Nog geen klant en koopt u uw starterspakket? Dan vragen wij een aanbetaling van 10% welke op de beurs dient te worden voldaan. 

Comments


Gerelateerde artikelen