Volg ons op

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Sinds maart 2014 is CARE COSMETICS de importeur van het prestigieuze merk T. LECLERC. Na het presenteren van de collectie en de lancering van de voorjaar/zomercollectie volgt nu de heerlijke zomerse SUN POWDER. Een fijne poeder met een zijdezachte touch die de winterse, bleke huid achter ons doet laten en onmiddellijk een zonnige en stralende teint geeft.

De legendarische camee van Théophile LeClerc keert terug in de poeder en lijkt op de zon in het gouden medaillon van de verpakking.

De poeder met een subtiele saffraan kleur maakt het gelaat natuurlijk zonnig en helder. De fijne, glanzende deeltjes laten de huid stralen zonder dat het glimt. De zachte, fijne textuur van de poeder geeft een natuurlijke, bronskleurige sluier op het gelaat, de hals en het lichaam. De huid is mat, egaal en heeft een delicate, satijnzachte finish die de gehele dag blijft zitten.

Ideaal voor een “zonnig weekend” look als het aangebracht is op het gehele gezicht. Kan ook als blush gebruikt worden om de jukbeenderen te vormen.

Adviesverkoopprijs: € 39,95

www.carecosmetics.nl


Gerelateerde artikelen