Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Phyto5 is een totaalconcept van exclusieve, professionele, energiestimulerende en harmoniserende behandelingen en producten volgens de Méthode Phytobiodermie. De kracht van de behandelingen, gecompleteerd met de producten voor thuisgebruik, geven opzienbarende resultaten.

  • Phyto5 is 100% natuurlijk
  • Phyto5 is 100% energetisch
  • Phyto5 bevat hoogwaardige natuurlijke essentiële oliën, vitaminen, mineralen en anti-oxidanten
  • Phyto5 gebruikt als basis klei, algen, plankton en pure plantaardige oliën, die rijk zijn aan omega 3, 6 en 9
  • Phyto5 is dierproefvrij
  • Phyto5 bevat geen dierlijke producten
  • Phyto5 is vrij van parabenen en synthetische parfums

Phyto5 is gericht op herstel van energetisch evenwicht (Yin en Yang) in het lichaam volgens de 5 elementenleer van de Traditionele Chinese Geneeskunde: Hout, Vuur, Aarde, Metaal en Water en brengt de huidconditie terug in balans. Voor elk huidtype is er een passende elementenlijn. Voor een normale huid die in balans is, kan met kiezen voor huidverzorging van het energetisch seizoen. Uiteraard leer je hierover alles in de diverse trainingen.

Allerlei factoren in onze hedendaagse levenswijze, zoals stress, spanning, slechte eetgewoonten, milieuvervuiling en gebrek aan lichaamsbeweging, hebben een negatief effect op onze natuurlijke energietoestand en kunnen zelfs uitputting, lichamelijke en/of geestelijke vermoeidheid tot gevolg hebben. De huidconditie maakt deze gevolgen van disbalans zichtbaar in de vorm van een droge, vette, gevoelige, acne, vochtarme of sterk verouderde, verslapte huid. Phyto5  zoekt de oorzaak van het huidprobleem op door het element te bepalen en de innerlijke en daardoor uiterlijke balans weer te herstellen.

Kiezen voor Phyto5 is kiezen voor een natuurlijk product dat de huid verbetert en weer in balans brengt. Door de uitgebreide en exclusieve productlijn voor thuisgebruik kunnen uw klanten iedere dag het gevoel van luxe en huidverbetering herbeleven.

Wil jij je onderscheiden in de markt en een brede doelgroep interesseren om juist jouw salon/instituut te bezoeken? Neem dan contact met ons op voor de diverse startermogelijkheden via info@minkbc.nl of op telefoonnummer 088 33 66 800.

0

Reacties


Gerelateerde artikelen