Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

De Bio-Peeling van Neoderma is de perfecte voorbereiding op de zomerzon. De Bio-peeling vernieuwt de huid zonder deze te verdunnen. De peeling werkt namelijk van binnen naar buiten. Hierdoor is de peeling het hele jaar door te gebruiken. Zelfs in de zomer. Uiteraard is het wel belangrijk de huid na de behandeling extra goed te beschermen in de zon met Blue Blood Sun Cream spf 30 van Neoderma.

De vezels van de kruiden dringen door naar de onderste huidlaag waar zij de celdeling stimuleren. Normaal regelt het lichaam dit zelf binnen ongeveer 28 dagen. Dit proces wordt nu versneld naar 10 dagen. De huidlagen schuiven van onder naar boven en na een dag of 4 schilferen deze ligt af. De Neoderma Bio-Peeling is niet agressief, dus geen vervelling, geen rode huid en geen pijn. De behandeling gaat huidproblemen (acne, pigmentvlekken, littekens, couperose) tegen en werkt preventief tegen huidveroudering. Het verschil met chemische peelings – die als het ware ‘laagjes’ van je huid afpellen en de huid dunner maken waardoor je niet in de zon mag.

Tip: Onderga 10 dagen voordat je op vakantie gaat een Bio-Peeling. Je zal sneller, dieper en egaler bruin worden en langer bruin blijven.

De Bio-Peeling  van Neoderma is eenmalig toepasbaar of in kuurverband. Adviesprijs is € 78,50.

Comments


Gerelateerde artikelen