Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Op Beauty Trade special 2014 was te zien dat er diverse technieken mogelijk zijn om te ontharen zonder apparatuur. Ontharen is mogelijk met suikerpasta, filmhars en enzymen. Dit zijn enkele succesvolle producten die op de beurs te zien waren. 

Pandhy's ontharingssuikers
De ontharingssuikers van Pandhy's worden gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten en bevatten enkel water, glucose en fructose (geen zuren aanwezig). De pasta hecht zich volledig aan het haar, waardoor er geen sprake is van afgebroken haren. 

pandhys suikerpasta ontharen

Cool Flexx Waxing
Cool Flexx is een synthetische filmhars met een extreem laag smeltpunt. Door de lage werktemperatuur en de speciale samenstelling (geen dennehars) is het geschikt om de meest gevoelige huid te harsen zonder hevige irritatie.

better waxing filmhars

Epi-Last ontharen met enzymen
Na het waxen van de te behandelen lichaamsdelen liggen de haar zakjes bloot en staan “open”. Er worden enzymen aangebracht en een Iontoforese apparaat zorgt ervoor dat de enzymen diep in de haarzakjes doordringen. Daardoor worden de eiwitten die in ieder haarzakje aanwezig zijn door enzymen omgezet in aminozuren. De haarzakjes sluiten daarna weer. Afhankelijk van de haargroei wordt de behandeling 4 a 5 keer uitgevoerd om tot een duurzaam verwijderen van de haargroei te komen . Belangrijke voordelen van deze methode van ontharen zijn dat elke haarkleur en huidtype behandeld kan worden

Bekijk alle nieuwe ontharingsproducten

 

Comments


Gerelateerde artikelen