Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Styku reconstrueert je lichaam in 3D en laat je zien hoe je lichaam in de loop van de tijd verandert. De 3D scanner maakt gebruik van onschadelijk infrarood licht. Dit duurt slechts 35 seconden. Na de scan verschijnt op de laptop het rapport met resultaten van de taille, heupen, lichaamsvet% en medische details. Zie vetverlies, verbrande calorieën en activiteitsniveaus na verloop van tijd. Styku gebruikt bekende omtrekmethoden om lichaamsvet rechtstreeks te meten aan de hand van taille-, heup- en andere omvangmetingen. Styku Fat% is een precieze en betrouwbare manier om de vet- en vetmassa te berekenen.

Stel een persoonlijk fitnessplan op om te voldoen aan de wensen van uw klanten. Gebruik de schuifregelaar om te bepalen hoeveel vet uw klant zou willen verliezen en hoevaak uw klant hiervoor wil gaan sporten. Aan de hand van deze gegevens berekent het systeem automatisch een streefdatum. Met behulp van de fundamentele behoefte berekent Styku de nodige calorieafname van een gebruiker om zijn of haar gewenste vetverlies te bereiken.

De objectieve feedback die de Styku-scanner geeft is onafhankelijk van het persoonlijke doel dat klanten nastreven. Professionals kunnen de 3D-bodyscan gebruiken om veranderingen in het silhouet te markeren en om nieuwe persoonlijke doelen vast te stellen. Aan de hand van de lichaamsmetingen wordt met een ongeloo ijke hoge precisie het lichaamsvet aangegeven.Uit de volledige bodyscan kan bijvoorbeeld blijken dat een klant naast gewichtsverlies ook moet werken aan de lichaamsbouw en het versterken van de spieren. Ook voor deze klanten is de Styku-scanner een uitkomst. Met behulp van de Styku-scanner kunnen ook zij de ontwikkelingen van hun lichaam volgen en zien hoe zij dichter bij hun persoonlijke doel komen.

Het automatische draaiplateau draait 360° rond om een volledige scan van het lichaam te verkrijgen. Binnen 30 tot 40 seconden verschijnt de volledige scan op het beeldscherm. Het draaiplateau kan een gewicht dragen van maximaal 250 kg en is voorzien van een vierpunts weegschaal. Met deze weeg- schaal wordt niet alleen het lichaamsgewicht gemeten, maar ook het zwaartepunt van het lichaam.

wilt u meer weten over dit apparaat? Kijk dan op onze website: https://www.avifitapparatuur.nl/apparatuur/3d-bodyscan/

0

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Gerelateerde artikelen