Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Strijd mee tegen littekens!

 De Beautyspot.nl trade edition heeft er dit jaar voor gekozen om een samenwerking aan te gaan met de Nederlandse Brandwonden Stichting. Het hebben van brandwonden is al erg genoeg, dus laten we er met z’n allen voor zorgen dat we genoeg weten over de verzorging ervan. Wat kun je doen?

Kennis bijscholen

Ga op de beautybeurs in Utrecht naar de lezing van Eva Wisman. Zij spreekt op zaterdag 9 en zondag 10 april in het Skin Theater om 10.30 uur. Eva is Huidtherapeut en werkt op de littekenpoli van het Rode Kruis ziekenhuis in Beverwijk. Zij kan je alles vertellen over de gepaste huidverzorging bij brandwonden.

Geld doneren

Beautyspot.nl helpt de Nederlandse Brandwonden Stichting met inzamelen van donaties, hier kun jij bij helpen door bij de koop van je kaartje ervoor te kiezen een bedrag naar keuze te schenken aan de stichting. We hebben op dit moment al honderden euro’s van jullie ontvangen voor dit goede doel. Namens de Nederlandse Brandwonden Stichting en Beautyspot.nl willen we jullie nu al bedanken voor deze fantastische steun!

Geld inzamelen

Laat het inzamelen van donaties niet stoppen na de Beautyspot.nl trade edition. Help mensen met brandwonden en zet het Donatietasje in jouw salon. Het Donatietasje kun je gratis ophalen bij de stand van de Nederlandse Brandwonden Stichting, standnummer 10.E012.

Mocht je meer willen weten, breng dan vooral een bezoek aan de stand van de Nederlandse Brandwonden Stichting op Beautyspot.nl trade edition. Zij zijn aanwezig om alle vragen van bezoekers te beantwoorden en advies te geven. 

Comments


Gerelateerde artikelen