Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Zes mei is uitgeroepen tot anti-dieet dag. Wat een fantastisch initiatief! Want laten we eens aandacht geven aan voedingsmiddelen in plaats van aan diëten. De natuur heeft ons gegeven wat we nodig hebben. Puur natuurlijke ingrediënten die onze tong strelen, onze gezondheid bevordert en als reflectie daarvan een stralende huid geeft. Hoe leuk én uniek is het om in de salon klanten bewust te laten worden van voeding in combinatie met de voordelen voor huidverbetering. Juiste voeding bestaat uit veel verse (biologische) groenten, kruiden, fruit, vette vis, vezels en gezonde vetten.

Minder rimpels door het eten van bonen

Uit onderzoek is gebleken dat mensen die in hun gehele leven meer bonen en groenten eten minder rimpels krijgen dan mensen die veel vetten en koolhydraten tot zich nemen.

Minder Acné door minder zuivel

Vaak wordt gedacht dat ‘vetten’ puistjes veroorzaken maar dat is niet juist. Zuivelproducten en suikers zijn de grote boosdoeners. Tevens veroorzaken eiwitdiëten ook puistjes. Het lichaam kan de verwerking van de grote hoeveelheid eiwitten niet aan wat zich dan uit in het krijgen van puistjes.

Granaatappel in combinatie met zonbescherming

Wist je dat granaatappel een boost geeft aan je zonbeschermer? Trakteer in de zomerperiode je klant eens op deze heerlijke vrucht en vertel dat het de werking van de zonbescherming versterkt en vrije radicalen bestrijdt.

Chocolade voor verbetering van de bloedsomloop

Pure donkere chocolade bevat meer antioxidanten dan fruitsap. Het werkt verbeterend op de bloedsomloop, verlaagt bloeddruk, werkt ontstekingsremmend en gaat veroudering tegen.

Trakteer je klant dus gerust op een stukje pure chocolade.

Verminderen van wallen door amandelmelk en rozenwater

Dit recept is een prachtig geschenk voor je klant. Gebruik het bij je behandeling of maak een mooie kaart waar dit recept op beschreven staat en geef het cadeau. 

Amandelmelk bevat een hoge concentratie vitamine E en werkt ontstekingsremmend. Dit in combinatie met de verzachtende werking van rozenwater geeft een verbluffend resultaat bij wallen en vermoeide oogopslag.

Neem één eetlepel rozenwater en één eetlepel koude amandelmelk. Meng deze twee met elkaar, bevochtig twee grote wattenschijven met dit mengsel, leg het op de ogen en ontspan 10 minuten.

De kunst van klantbinding is haar of hem steeds weer te verrassen, onder andere met unieke tips.

Dit artikel is geschreven door Marie-Louise Billekens.

Comments


Gerelateerde artikelen