Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Heeft je klant (of misschien jij zelf wel) last van een opkomend puistje midden in het gezicht? Of een beginnende koortslip, een hardnekkig zweertje, vochtblaasje of klein wondje dat maar niet wil herstellen? Speciaal hiervoor is de succesformule van hannah Active Dry vernieuwd én verbeterd. Deze multifunctioneel inzetbare aanstipformule zit vanaf nu in een handig tube en maakt van kleine huidongemakken verleden tijd!

De Active Dry bevat doelgerichte ingrediënten voor het plaatselijk aanpakken van een onzuivere huid en andere imperfecties. Calamina is een combinatie van zinkoxide, zinkcarbonaat en rood ijzeroxide, en werkt indrogend, absorberend en jeukstillend. Het toegevoegde kamferextract is intensief zuiverend, doorbloedingsbevorderend, adstringerend en geeft een directe verkoeling op de huid. Salicylzuur is toegevoegd omdat dit actief remmend werkt op het verhoorningsproces van de huid. Indirect stimuleert salicylzuur ook de doorbloeding, hetgeen het huidherstel actief bevordert en de vorming van puistjes en mee-eters helpt voorkomen.

De unieke werking en combinatie van ingrediënten maakt Active Dry niet alleen inzetbaar bij een onzuivere huid, maar is ook effectief toepasbaar bij o.a. het herstellen van wondjes, een beginnende koortslip, vocht- en irritatieblaasjes of een geprikkelde huid na het scheren. Ook op waterpokken of kleine ontstekingen wordt het vocht geabsorbeerd en kan de huid zich sneller gaan herstellen. Zwellingen nemen hierdoor direct af evenals de kans op infecties en de zuiverende werking voorkomt verdere besmetting. Het werkt tevens sluitend op de wondranden, waardoor het herstelproces versneld wordt. Probleemzones worden gemakkelijk en snel aangestipt, even laten indrogen en daarna verzorgende producten aanbrengen. Geef al deze huidongemakken vanaf nu geen kans meer om de kop op te steken en zorg ervoor dat jij én je klanten altijd een tube Active Dry bij de hand hebben in toilettas of badkamer!

Vakantietip! De speciale samenstelling maakt Active Dry tevens tot een onmisbaar EHBO-vakantieproduct bij o.a. huidirritaties door bijvoorbeeld zonneallergie, het scheren van benen of bikinilijn en bij insecten- of kwallenbeten. Deze tube is dus ook niet missen in de komende vakantiekoffer of handbagage! 

www.hannah.nl

Comments


Gerelateerde artikelen