Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

De periode om te stemmen is afgelopen – zodra de winnaars bekend zijn, lees je het op Beautyspot

De vakwedstrijd waarbij standhouders hun mooiste innovatie insturen en deze presenteren op de voorjaarsbeurs Beauty Trade Special werd dit voorjaar uitgesteld. De genomineerden stonden al op Beautyspot.nl, maar jij kreeg als beauty professional nog niet kans om te stemmen op jouw favoriet. Tot dit moment!

De wedstrijd Professional Beauty Product of the Year 2020 vindt dit jaar verder online plaats.  De vakjury buigt zich al over de prachtige inzendingen en ook jij mag je mening geven als vakcollega. Vanaf nu tot en met 11 oktober 2020 mag je online stemmen op jouw favoriete innovatie. Voor de publieksprijs is er geen onderscheid in de categorieën, maar jij stemt op één van de inzendingen. Lees alle beschrijvingen nog een keer door & geef je steun aan de beste innovatie van 2020.


De Professional Beauty Product of the Year wordt georganiseerd door Beauty Trade Professionals (BTP) ter bevordering van het professionele imago en kwalitatieve kernwaarden van de totale beauty branche. De Professional Beauty Product of the Year zijn prijzen die door een onafhankelijke vakjury uit de professionele beautybranche worden gegeven aan de deelnemers die deelnemen aan Beauty Trade Special en die zich speciaal aanmelden voor deelname aan deze wedstrijd. Er worden in vijf categorieën awards uitgereikt en nieuw dit jaar is een publieksprijs, waarbij één publiekslieveling over alle categorieën wordt gekozen. 

 

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Gerelateerde artikelen