Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

 

Roze bloemen, welk meisje houdt daar nu niet van?

Langere dagen, het zonnetje dat je huid weer lekker begint op te warmen, bloemknoppen die op springen staan en ons langzaam maar zeker dat blije gevoel geven: de LENTE komt in de lucht! En of je nu wel of niet houdt van de (soms best wel natte) winter, de lente, dáár houdt echt iedereen van.

Een lente zonder bloemen is ondenkbaar en daarom hebben wij ons laten inspireren door  bloemen voor de beMineral Lente-/Zomerlook 2020. En dan in het bijzonder door die zachte, mooie, roze bloemen waar je meteen heel blij van wordt. Herken je dat gevoel?

Onze look is dan ook goed roze! Met prachtig zachtglanzend roze voor op de ogen en mat- roze voor op de wangen en de lippen want ze mogen gezien worden dit voorjaar! Maar ook felroze en rood zijn dé kleuren voor de lippen dit voorjaar. Rood met roze levert altijd een spannend sprankelende combinatie op.

Wij zeggen: op naar een zwoele ZOMER vanuit een kleurrijk fundament in de LENTE!

beMineral The Flower Collection

De Flower Collection roept gelijk een romantisch roze en vrouwelijk gevoel op. En dat klopt ook want op de ogen is glanzend roze te zien in combinatie met een warme perziktint hetgeen voor een zachte en zwoele uitstraling zorgt.

Als basis op de ogen breng je de perfect cover concealer aan, zodat de kleuren extra dekkend aangebracht kunnen worden en de oogschaduw extra lang blijft zitten.

Met de body glow laat je jouw huid echt stralen door hem op de punten die je extra wilt benadrukken, aan te brengen. Om deze frisse look te complementeren breng je op de wangen een mat-roze blush aan, met daarboven nog wat bodyglow om de look op en top af te maken.

Cranberry Crumble: jouw lippen zeggen mjammie!

De lippen maak je extra spannend door een liquid lipstick in Fuchsiaroze te gebruiken en een rood accent in het midden van de lippen te maken met de liquid lipstick ‘Cranberry Crumble’.

 

Zet je hele gezicht in de lente-/zomerstand!

Op het gezicht:

Je favoriete tint foundation combineer je met de bodyglow! Ook onder de wenkbrauwen smeer je bodyglow om je ogen net die extra touch te geven en je wenkbrauwen nog wat meer te laten spreken.

Op de ogen:

NIEUW! Glimmer Pink Sunset (B638): breng deze eyeshadow aan op je onderste wimperrandje om deze look nóg sprankelender te maken met een warme oogopslag. Als je de oogschaduw ook in de binnenste ooghoeken aanbrengt, maak je een extra highlighteffect.

Glimmer Rosegold (B634): in de arcadeboog breng je deze rozegouden tint aan. Het is een warmroze tint met een gouden ondertoon die geweldig matcht met de Glimmer Pink Sunset.

Op de wangen:

NIEUW! Blush Cherry Blossom (B210): de nieuwe Blush Cherry Blossom is een matte, fris- roze tint die helemaal past bij de warme tinten van de roze trendkleur van dit lenteseizoen.

Op de lippen:

> De liquid lipstick Pink Candy (B442): een snoepjesroze kleur die deze look een bijzonder accent geeft. Wil je een spannend effect? Breng dan in het midden van je lippen de rode liquid lipstick Cranberry Crumble (B445) aan voor een extra sprankeling!

De beMineral liquid lipstick is een matte of satijnen kleur voor op de lippen, die niet zo glimmend is als een lipgloss, maar wel net zo verzorgend. De liquid lipstick is een echte explosie van kleur. Dit komt door de sterke pigmentatie hetgeen een verzorgde en warme look aan de lippen geeft, zonder dat het afleidt van de rest van de look.

Alleen al om het doosje zou je het doen!

Natuurlijk wordt The Flower Collection, zoals jullie van beMineral gewend zijn, geleverd in een mooi doosje met een kwastje erbij! Dat is lekker blij verkopen, lief om weg te geven en te ontvangen of gewoon leuk om jezelf dat heerlijke lentegevoel te geven. Lang leve de LENTE!

Inkoop: € 24,95

Verkoop: € 49,95

Vraag je je af hoe je al dat moois zo professioneel mogelijk verwerkt? Roberto Dresia geeft in april en oktober weer een minerale make-upmasterclass. Kies maar:

Voorjaarsmasterclass met Roberto Dresia op
donderdag 16 april 2020 van 9:30 tot 16:00

Najaarsmasterclass met Roberto Dresia op
donderdag 15 oktober 2020 van 9:30 tot 16:00

De kosten voor deze Masterclass zijn € 95,- inclusief lunch. De ochtend staat in het teken van de theorie van beMineral en in de middag we aan de slag met de praktijk.

Meld je aan via: office@beauty-injection.nl of bel 030-2000 105

 

0

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Gerelateerde artikelen