Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Dit zijn de winnaars!

Op zondagavond 25 april zat elke beautyprofessional en beautyliefhebber aan de buis gekluisterd om de feestelijke online uitreiking van de Beauty Award bij te wonen. De grootste beauty vakprijs van de branche werd dit jaar voor het eerst digitaal georganiseerd vanwege de geldende coronamaatregelen. Mét eenzelfde allure en grandeur zoals we kennen van de gala-avonden! Tijdens de spectaculaire live awardshow werden de zeven felbegeerde awards uitgereikt aan de winnaars. De presentatie van de spetterende avond was dit jaar in handen van de altijd charmante Chimène van Oosterhout. In totaal werden er zeven Beauty Awards uitgereikt en dit zijn de winnaars!

Newcomer of the year
Romee de Boer
Beautimo
www.beautimo.nl

Schoonheidsspecialist van het jaar, regio Noord
Inge van der Meulen
Schoonheidssalon Inge
www.inge-schoonheidssalon.nl

Schoonheidsspecialist van het jaar, regio Midden/Noord
Rosanne Navis
Salon Adagio
www.salonadagio.nl

Schoonheidsspecialist van het jaar, regio Zuid
Wil van Deursen
Beauty Kliniek Asten
www.beautykliniekasten.nl

Schoonheidsspecialist van het jaar, regio West
Sheila van Limpt
Face & Body Lounge
www.faceandbodylounge.nl

Schoonheidssalon van het jaar (klein)
Petit Spa Brilliant
Sandra van Roessel-Schoones
www.petitspabrilliant.nl

Schoonheidssalon van het jaar (groot)
Men & Women’s Care
Sylvia Claes
www.menandwomenscare.nl

Wat moet je doen om een Beauty Award te winnen?
Het hele traject start met het samenstellen van een inzending waarin missie en vakinhoudelijke vaardigheden uitgediept worden als ook commercieel inzicht en ervaring met social
media. Een onafhankelijke jury beoordeelde vanuit eigen expertise de inzendingen en samen met de bevindingen van een Mystery Guest, rolde hier de toplijst met 20 genomineerden uit. Daarna hadden de genomineerden een gesprek met de vakjury.

De organisator van het evenement, Beauty Trade Professionals (BTP), de leveranciersorganisatie van de professionele beautybranche, kijkt terug op een geslaagde avond. “Dit evenement zet top schoonheidsspecialisten en topsalons in de spotlights en is een instrument om de branche een ge-zicht te geven en waarde toe te kennen aan de kennis en vaardigheden van deelnemende schoon-heidsspecialisten. De Beauty Award symboliseert de professionalisering van de branche,” aldus Maddy Weide namens de organisatie.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Gerelateerde artikelen