Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Vandaag (zondag 28 augustus) was de spectaculaire bekendmaking van de Top 3-winnaars van de Beautysalon en Nagelstudio Top 3 te zien tijdens ‘Life is Beautiful’ op RTL4. Heb je het gemist? De uitzending wordt herhaald op zaterdag 4 september.

Populairste Beautysalon en Nagelstudio 2016

Afgelopen week zijn wij met het televisieprogramma ‘Life is Beautiful’ op pad geweest om de prijzen voor de nummers 1, 2 en 3 van de Beautysalon Top 100 en Nagelstudio Top 100 uit te reiken. Bij deze populariteitsprijs mogen  de nummers 1 zich populairste beautysalon met personeel, populairste beautysalon zonder personeel of populairste nagelstudio van 2016 noemen. De prijs is een ware marketingtool voor de deelnemers. Met behulp van o.a. social media, lokale media, maar natuurlijk ook mond-tot-mondreclame wisten de genomineerden soms met de meest ludieke acties een groot publiek te bereiken.

Beautysalon Top 100

Beautyprofessionals konden zich inschrijven met primair vakgebied als onder meer schoonheidsspecialist, wellnessprofessional, pedicure en visagist. De diversiteit van de branche zien we daarmee terug bij de deelnemers van de Beautysalon Top 100. Het blijkt dat de beautyprofessional zeer goed in staat is om stemmen te werven en voldoende kennis heeft hoe  de juiste marketingmiddelen in te zetten. De Top 3 in beide categorieën weet het juiste publiek te bereiken. We zijn verrast dat salons zonder personeel prima aan een groot aantal stemmen weten te komen. Zo heeft de nr. 1 zonder personeel, Indischa Flower eerder al een eigen app gemaakt, waarmee informatie over Ayurveda Beauty & Wellness wordt gedeeld. Deze app  heeft de deelnemer kunnen inzetten om stemmen te werven. In totaal hebben bijna 35.000 consumenten gestemd op hun favoriete salons.

Beautysalon Top 3 Zonder Personeel

Nr. 1: Indischa Flower

Nr. 2: Beautysalon Aphrodite

Nr. 3: Beauty&Me

Beautysalon Top 3 Met Personeel

Nr. 1: Delia Skin Clinic

Nr. 2: Huidverzorgingsstudio Jacqueline

Nr. 3: Malika Skin

Nagelstudio Top 100

De Nagelstudio Top 100, die dit jaar voor het eerst is gehouden, bleek ook een waar succes met ruim 180 deelnemers. Meer dan 16.000 stemmen zijn uitgebracht door consumenten. Met deze populariteitsverkiezing weten nagelstudio’s van verschillende kalibers hun bereik te vergroten. Het is daarbij erg bijzonder om te zien dat kleine nagelstudio’s heel ver kunnen komen. De studio die zich dit jaar het populairst van Nederland mag noemen, Chanelle Beauty Salon, heeft pas 9 maanden haar eigen nagelstudio. Door veel gebruik te maken van verschillende (social) media is ze erg ver gekomen. Bovendien heeft ze bekende beautyblogger Serena Verbon van Beautylab ingeschakeld om haar deelname aan de Nagelstudio Top 100 te promoten.

Nagelstudio Top 3

Nr. 1: Chanelle Beauty Salon

Nr. 2: Bel-Air Nails

Nr. 3: Manissimo

Het team van Beautyspot feliciteert alle winnaars! Ook willen wij alle deelnemers bedanken voor hun inzet en alle consumenten voor het uitbrengen van hun stem. Met de winnaars van de fashioncheque zal nog contact worden opgenomen.

Bekijk hier de volledige lijst van de Beautysalon Top 100 Zonder PersoneelMet Personeel en Nagelstudio Top 100.

Comments


Gerelateerde artikelen