Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Speciaal voor scholieren: inspiratiesessies van Tom Sebastian op maandag 11 april

Beautyspot.nl trade edition investeert niet alleen in bestaande en ervaren beauty professionals, maar ook in talenten van de toekomst. Op de laatste beursdag maandag 11 april hebben we een interessant programma voor je op het Styling Stage. Beauty stylist Tom Sebastian verzorgt dan diverse inspiratiesessies en een leuke quiz.

Wil jij na je opleiding werken in de beauty branche? Laat je dan op maandag 11 april inspireren door Tom Sebastian. Tom verzorgt die dag inspiratiesessies speciaal voor scholieren. Hij behandelt al jullie vragen en hij presenteert een interactieve quiz waarin hij ingaat op de laatste trends en methodes. Wil jij in gesprek met Tom? Dat kan! Hij ontvangt je graag op het podium. Maar ook als je liever niet het podium beklimt, ben je uiteraard van harte welkom om 11 uur, 12.30 uur of 14.00 uur. De inspiratiesessies met Tom Sebastian bestaan uit diverse leuke en leerzame onderdelen en jij kunt daar gewoon bij aanwezig zijn!

Stel je vraag aan Tom Sebastian

Tijdens het eerste onderdeel ‘Stel je vraag aan Tom Sebastian’ behandelt Tom vragen die zijn ingestuurd door scholieren. Natuurlijk is er ook voldoende ruimte om jouw vraag tijdens de inspiratiesessie te stellen.

Doe mee aan de quiz en maak kans op kaarten voor Kingshouse festival!

Na de vragenronde volgt een quiz, waarbij Tom vragen stelt aan het publiek. Ook wordt er een scholier het podium opgevraagd. De winnaars van elke quizronde (om 11 uur, 12.30 uur en 14 uur) winnen twee kaarten voor Kingshouse festival! Dit festival wordt tijdens Koningsdag georganiseerd op het binnen- en buitenterrein van de Jaarbeurs. Geniet van het muzikale talent van Dannic, Fedde le Gand, Martin Solveig, Sander van Doorn, Ummet Ozcan, W&W en Wildstylez.

Tom in gesprek met startende ondernemers

Tijdens het derde en laatste onderdeel van de inspiratiesessie wordt er een gast op het podium gevraagd. Ben jij een startende ondernemer en wil je het gesprek aangaan met Tom over het vak en ondernemen, dan kun je je hiervoor aanmelden op de Facebook-pagina van Beautyspot.nl. Laat je inspireren en adviseren door deze bekende beauty stylist en ontvang tijdens het gesprek handvatten om jouw bedrijf nog beter op de kaart te zetten!

Veelzijdige beauty stylist

Tom Sebastian is een veelzijdige beauty stylist, die verder gaat dan een mooi kapsel en een goede make-up. Wanneer je niet goed in je vel zit, ben je nooit op je mooist. Vanuit deze visie wil hij mensen ‘mooier’ maken en ze laten stralen. Hij reist hiervoor de hele wereld over om trends te spotten en ontdekkingen te doen op het gebied van beauty, gezondheid en spiritualiteit. Tom werkt zowel internationaal als nationaal voor radio/televisie, fashionshoots & modebladen. Naast zijn werkzaamheden als beauty stylist, werkt hij samen met diverse merken voor de ByTOM collecties: NTI, Zenner, MINI, Back Stage en heeft hij zijn eerste boek ‘Happy go Beauty!’ uitgebracht. Dit jaar is hij ook een samenwerking aangegaan met een NGO die zich richt op sociale en economische ontwikkeling van jongeren die leven in plattelandsgemeenschappen van Cambodja. 

Styling Stage

Voor styling professionals is er op het Styling Stage genoeg te beleven van zaterdag 9 tot en met maandag 11 april! Je kunt hier diverse presentaties volgen en op zaterdag en zondag wordt de Nationale Nagelstudio Battle gehouden. Zowel beginnende en gevorderde nagelstylisten kunnen zich inschrijven en hun kunsten laten zien; er zijn namelijk wedstrijden op verschillende niveaus. Natuurlijk mag je ook gewoon een kijkje komen nemen, als je zelf niet mee doet. Benieuwd naar het volledige programma? Kijk dan snel hier, zodat je niets hoeft te missen!

0

Reacties


Gerelateerde artikelen