Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Niet alleen de ervaren beautyprofessional maar ook aanstormend talent kan bijblijven in het vak. Op maandag 11 april zullen wij in samenwerking met het kwaliteitscentrum Uiterlijke Verzorging leerlingen van ROC’s ontvangen tijdens de Beautyspot.nl trade edition.

Studenten en docenten krijgen gratis toegang

Op maandag 11 april wordt er speciaal voor eindejaarsstudenten schoonheidsverzorging en pedicure (niveau 3 en niveau 4) een studentenprogramma georganiseerd. Docenten uiterlijke verzorging en hun studenten kunnen op deze dag de beurs gratis bezoeken en deelnemen aan een speciaal voor hen ontwikkeld kennisprogramma. Docenten van ROC’s kunnen zich hiervoor aanmelden. 

Studentenprogramma

De studenten zijn op 11 april 2016 van harte welkom vanaf 10 uur. De ontvangst zal plaatsvinden in een speciaal daarvoor gereserveerde ruimte. Daar zal in samenwerking met het Kwaliteitscentrum Uiterlijke Verzorging een korte educatieve quiz worden gehouden.

Op de beursdag zelf worden er op het stylingpodium diverse inspiratiesessies gegeven (op MBO niveau) over visagie en hairstyling door Tom Sebastian. Hij zal de scholieren ook informeren over de mogelijkheden  na de opleiding (Een diploma en wat nu?). Ook vinden er gedurende de dag diverse lezingen plaats, onder andere over trends en ontwikkelingen in de branche uiterlijke verzorging (gratis toegankelijk). Als de scholieren de beurs bezocht hebben worden ze uitgenodigd om een korte enquête in te vullen. 

Voor meer informatie over het studentenprogramma kun je contact opnemen met onze Visitor Service via telefoonnummer 030-2955911

Comments


Gerelateerde artikelen