Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Een moderne diva met een eigentijdse stijl die een knipoog geeft naar de vintage wereld. Een geraffineerde vrouw die zich bewust is van haar exclusiviteit. Luxury Club is de setting voor de Pupa Kerstcollectie 2020; een gelimiteerde editie die glamour en luxe als stijl kiest. Belangrijke geometrische versieringen verbinden goud en bordeauxrood voor een luxueuze kerst die nog steeds zijn elegante uniekheid behouden heeft. Dankzij de mooie oogproducten worden de ogen versterkt door de intense kleuren als multi reflecterend bordeaux en brons met een moderne bruine ondertoon voor een intens look. De lipproducten geven een perfecte finish in een palet van roze, fuchsia en bordeaux tot vuurrood. De highlight producten omhullen het gezicht met een sensorische textuur met ieder een verschillende finish. De handen matchen perfect bij de lippen in de kleuren rood en fuchsia.

De Sparkling Attitude Christmas collection bestaat uit de volgende producten:

Luminous Effect Satin Eyeshadow
Intense kleur en een satijnen finish voor een geraffineerde,
intense oogopslag. De stevige textuur, die zijdezacht aanvoelt, smelt soepel en gelijkmatig op het ooglid. Klinisch en oogheelkundig getest. Vrij van parabenen en in de kleur Satin Vibes.

Multi-Reflection Metallic Eyeshadow
Verrassende multi-reflecterende parels zorgen voor intense en
magnetische ogen. De stevige textuur voelt heel prettig aan en is extreem van kleur met een metallic finish. Klinisch en
oogheelkundig getest. Vrij van parabenen, in de kleur Sparkling Soul.

Automatic Eye Pencil – Extremely Staying Power – Waterproof
De kleurafgifte is geweldig en de zachtheid is verbluffend; extreme hold die de hele dag duurt. De exclusieve formule garandeert een precieze lijn met intense kleur, perfecte weerstand tegen water en geen vlekken, voor perfectie zonder compromissen. Klinisch en oogheelkundig getest. Vrij van parabenen en verkrijgbaar in de kleuren Metallic Mahogany en Intense Brown.

Matt Effect Lipstick – Maximum Definition
Lippen zijn gevorm met een intense, levendige en fluweelachtige kleur. De lichtgewicht textuur hecht perfect en omhult de lippen met een dunne film. De schuine punt is perfect om de contouren feilloos te tekenen. Dermatologisch getest. Vrij van parabenen en verkrijgbaar in de kleuren Precious Berry en Burgundy Attitude.

Metal-Foil Effect – Lip Fluid
Super intensieve kleur versterkt door een sprankelend filmeffect. De vloeibare textuur zorgt voor een aangenaam “gewichtloos” gevoel en totaal comfort. De exclusieve applicator zorgt ervoor dat de lip fluid nauwkeurig aan te brengen is, voor perfect gedefinieerde lippen. Dermatologisch getest. Vrij van parabenen en verkrijgbaar in de kleuren Rose Gold Fever en Fuchsia Dream.

Compact Face Highlighter Diffused Light Effect
Verlicht en accentueert de verheven delen van het gezicht en creëert buitengewone lichteffecten voor een nieuwe driedimensionaliteit. De lichtgewicht en zijdezachte textuur mengt zich gemakkelijk met de huid en verfraait deze met gouden microparels. Dermatologisch getest. Vrij van parabenen en verkrijgbaar in Lightweight Gold.

Fluid Face Highlighter – Radiant Effect
Fris als een gel en smeltend als een vochtinbrengende vloeistof, versterkt deze highlighter het hele gezicht met een natuurlijk glow-effect. Dermatologisch getest en vrij van parabenen. Verkrijgbaar in de kleur Metal Gold.

Glass Effect Nail Polish
Ultra-lakafwerking met “glaseffect”. Rijk aan pigmenten voor een vol kleurresultaat en opvullend effect. Vrij van: tolueen, formaldehyde, DBP (dibutylftalaat) en kamfer. Laag allergierisico, dermatologisch getest en vrij van parabenen. Verkrijgbaar in de kleuren Precious Cherry en Burgundy Attitude.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Gerelateerde artikelen