Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Het schoonheidsinstituut van beauty expert Els van Gogh is verhuisd naar een prachtig nieuw pand in het Nautisch Kwartier van Huizen. De nieuwe locatie is zeer ruim, naast de erkende huidverbeterende behandelingen zijn er nu ook diverse wellness behandelingen mogelijk. SpaMedica Els van Gogh biedt haar klanten een totaalpakket dat is gericht op het verbeteren, verjongen, verzorgen en verwennen van de huid.

Beauty Pionier

Els van Gogh is een autoriteit in het vak en heeft meer dan 40 jaar ervaring in de professionele schoonheidsbranche. Zij reist de hele wereld rond, op zoek naar innovaties en nieuwe behandeltechnieken. Els bezoekt regelmatig medische congressen en beurzen waar zij spreekt met artsen en onderzoekers om continue nieuwe informatie te vergaren. Haar nieuwsgierigheid  in combinatie met een kritische kijk op producten, ingrediënten en methoden zorgen ervoor dat haar klanten alleen de beste en nieuwste behandelingen krijgen. Bij haar salon kunnen klanten hun ideaalbeeld bereiken, zonder medische ingrepen. 

Huidverbetering

Els van Gogh heeft voor ieder huidtype een huidverbeterende behandeling op het hoogste niveau. Met de digitale huidscanner kan de behandelend specialist precies zien in welke conditie de huid verkeerd. Lijntjes, pigmentvlekjes, roodheden, vochtbalans en acne: de persoonlijke huidinformatie wordt nauwkeurig in kaart gebracht. Na het consult kan de specialist beoordelen  welke behandelingen tot een succesvol eindresultaat zullen leiden. 

Skin Dimensions Therapie

Er is veel ruimte gereserveerd voor laser en licht behandeling.  Els heeft meer dan 17 jaar ervaring met licht en laser apparatuur. Zij wordt regelmatig door fabrikanten gevraagd om nieuwe methoden als eerste te testen. Het instituut beschikt dan ook over een groot assortiment aan verschillende lasers en licht zoals Nlite, Accelawave IPL, SkinTyte, Clearscan, Microlaserpeel en Breed Band Licht. Het kan worden ingezet voor de behandeling van acne, ongewenste haar groei, zonbeschadiging, couperose, rosacea, huidverstraking en verjonging. Skin Dimensions Therapie stelt voor iedere klant een persoonlijke behandelwijze op die op de huidige conditie van de huid is afgestemd en  bewezen succesvol is.

DermaQuest

De gezichtsbehandelingen worden gedaan met het merk DermaQuest Skin Therapy. Deze huidverzorgingsproducten hebben een hoog percentage aan werkzame stoffen zoals peptiden, pure hyaluronzuur, vitaminen en antioxidanten.  De producten en krachtige peels werken direct met als gevolg dat de verbetering van de huid snel te zien en te voelen is. De behandelingen worden vaak in combinatie met een Medische Microderm gegeven waardoor de resultaten nog beter zijn.

Permanente make-up

Els werkt al ruim 20 jaar op het hoogste niveau met permanente make-up en heeft inmiddels duizenden behandelingen uitgevoerd waardoor zij deze techniek tot in de puntjes heeft geperfectioneerd. Els en haar dochter Karen zijn allebei getraind in Nederland, Duitsland en de Verenigde Staten en zijn op het gebied van permanente make-up de besten in ons land. Door het gebruik van alleen de hoogste kwaliteit in kleurstof, apparatuur, techniek en uiteraard gekwalificeerd en  zeer ervaren personeel is het resultaat verbluffend natuurlijk.

Medische Micro-needle Therapy System (MTS) Roll

erDe gepatenteerde MTS Roller, afkomstig uit de VS,  is een uniek en medisch goedgekeurd instrument dat bijzonder geschikt is voor niet-chirurgische en niet-ablatieve behandeling van huidaandoeningen zoals veroudering (rimpels, striemen), littekens (acne, chirurgische) en hyperpigmentatie. Klinische studies hebben aangetoond dat MTS de collageen- en elastineproductie stimuleert en hierdoor de huid verdikken, waardoor rimpels en littekens vervagen.

Injectables

SpaMedica Els van Gogh gelooft in de toegevoegde waarde van injectables, maar gebruikt alleen de niet permanente fillers. De behandelingen worden gedaan door een zeer kundige arts die lid is van de N.V.C.G. en die de klanten volledig begeleid volgens gestandaardiseerde protocollen.

Smoothshapes

Smoothshapes is de doorbraak op het gebied van duurzame cellulitis verbetering en contourverstrakking. De resultaten houden lang stand dankzij de gepatenteerde Photomology technologie. Door dynamische laser- en lichtenergie te combineren is de werking uniek. Op een veilige wijze worden de lichaamseigen processen gestimuleerd en de huid gladder en gezonder gemaakt.

Wellness

In het nieuwe pand is veel aandacht voor wellness treatments om je helemaal tot  rust te laten komen. Naast het verbeteren en  verjongen van de huid, zijn verzorgen en  verwennen namelijk ook van belang voor een goede, innerlijke balans. Het is mogelijk om met een klein groepje een gezellige SPA ochtend of middag te boeken. In de nieuwe duo-cabine kun je met een vriendin, partner of moeder samen een behandeling ondergaan.

Spa-Jet

De ontspannende Spa-Jet is het ‘Ei van Columbus’ waarin klanten meerdere behandelingen kunnen ervaren. Denk hierbij aan: watermassage, stoombad, lichaamspakking, ontslakking, aromatherapie en infrarood behandelingen. De Spa-Jet is ook heerlijk bij verlichting van spierpijn. Gewoon lekker gaan liggen in het “ei” en de Spa-Jet doet zijn werk. Je komt er als herboren uit.

LavaShells

Naast de reguliere spadiensten zoals relax massages, zoutscrubs, peelings en lichaamspakkingen is de massage met Lava Shells nieuw. De schelpen worden vóór de massage gevuld met een mix van mineralen, algen, zout water en essentiële oliën.  Deze combinatie zorgt voor een chemische reactie waardoor de schelpen 1 tot 2 uur warm blijven. Een superontspannende massage voor de rug, nek, schouders, hoofd en armen. 

Arrangementen

Behoefte aan een dagje vertroetelen? Reserveer bij SpaMedica Els van Gogh een arrangement waar je gedurende een dag of middag  meerdere behandelingen ondergaat in een ontspannen omgeving. Laat je heerlijk in de watten leggen en geniet bijvoorbeeld van een facial met DermaQuest™, lichaamsscrub, hydromassage en sluit de dag af met een manicure of lichte dag make-up. De arrangementen kunnen naar persoonlijke voorkeuren worden aangepast.

0

Reacties


Gerelateerde artikelen