Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Faby ontwikkelde het M2 Complex, een innovatieve formule met Manuka olie en Moringa boter, twee botanische extracten met een hydraterende, verzachtende, ontstekingswerende, kalmerende en antimycotische (schimmelwerende) werking, rijk aan vitamines en mineralen.

Het M2 Complex brengt natuurlijke actieve ingrediënten en doorgedreven cosmetische technologieën samen in een lijn van professionele manicure- en pedicure verzorgingsproducten. De M2 producten bevatten géén parabenen en géén petroleumderivaten

De lijn, rijk aan natuurlijke ingrediënten, is ontwikkeld om tegemoet te komen aan de behoeften van elk huidtype, zelfs de meest gevoelige en delicate huid. De producten bieden een zintuiglijke relaxerende ervaring met heerlijke warme geuren en zachte, fluweelachtige texturen, voor een geweldige spa-ervaring! De handen- en voetencrèmes worden aangeboden in een verpakking die geschikt is voor verkoop. De M2 handcrème bevat bovendien een city filter die de huid beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Manuka olie en Moringa boter zijn de twee voornaamste ingrediënten van de FABY verzorgingslijn, met zowel een antimicrobiële als een kalmerende werking van die eerste, als een verzachtende en helende werking van de tweede. De synergie tussen deze beide ingrediënten – echte schatten uit de natuur  – en de andere gebruikte natuurlijke ingrediënten zoals Karité boter, Aloë Vera, rode algenextract en essentiële oliën, draagt zorg voor de huid van handen en voeten en beschermt deze, terwijl het product een bijzonder exclusief verwenmoment biedt!

0

Reacties


Gerelateerde artikelen