Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Met Phitex® ClearUp mag je het onverwachte verwachten om zelfverzekerd het nieuwe jaar in te gaan!

De gezichtshuid is het eerste dat je van iemand ziet bij een contact.
In zijn 20 jaar ervaring als klinisch GGZ-verpleegkundige voor kind en jeugd, merkte Werner Marks  hoezeer dit van invloed is op het sociale leven van veel jongeren.

Is die huid namelijk mooi, dan leidt dat, zo denkt men, tot een prettige associatie. Zo niet, dan leidt dat tot een negatieve beeldvorming van de persoon zelf. Dat is natuurlijk onterecht, maar het is wel wat mensen ervaren en denken. Met name jongeren voelen zich er onzeker door, worden ermee gepest of durven bijvoorbeeld niet meer te gaan zwemmen of een relatie aan te gaan uit angst wat anderen zullen denken over de puistjes op hun rug.

Werner Marks wilde ontdekken of er een veilige en makkelijke manier bestond om de huid snel weer mooi te maken. Hiermee zou voorkomen worden dat jongeren onnodig veel leed door moeten maken.

Phitex® ClearUp is het makkelijke antwoord op een hardnekkig (huid)probleem

Een lange zoektocht en veel onderzoek hebben geleid tot Phitex® ClearUp . Dit product hoeft alleen op een kussen gesprayd te worden om het gezicht te behandelen en het geeft dan op een slimme manier alléén de werkstoffen af aan de huid. Mensen hoeven dus alleen nog maar te slapen om van hun onzuivere huid af te komen. Uiteraard moet de huid wel worden gereinigd en ontdaan van alle make up. Verder zijn er voor de nacht dus geen crèmes en dergelijke meer nodig.

Phitex® ClearUp maakt onafhankelijk

Naast het gebrek aan gebruiksgemak was een ander belangrijk nadeel dat veel andere producten afhankelijkheid geven. Ze helpen zolang je het gebruikt, maar ze maken je er wel afhankelijk van. Zodra je met zo’n product stopt, wordt het probleem fors erger dan dat het was. Dus eigenlijk werken veel van die producten op een onnatuurlijke manier, gericht tegen het lichaam. Stoffen in die producten verzwakken de huid, zodat afhankelijkheid optreedt.

Phitex® ClearUp  mocht de huid dus niet verzwakken en is daarom volledig vrij van huid verzwakkende stoffen. Daarbij zorgt een van de werkstoffen in Phitex® ClearUp ervoor dat de huid zèlf sterker wordt. Dit is een relatief nieuw ontwikkelde peptide , het Acetyl Dipeptide-3 Aminohexanoate, wat gecontroleerd wordt afgegeven aan de huid. Zo werkt Phitex® ClearUp  op de meest natuurlijke manier, omdat de huid zelf het probleem oplost. Van Phitex® ClearUp  gebruik je dan ook steeds minder, omdat de huid zelf steeds sterker wordt.

Daarnaast is Phitex® ClearUp  zó geformuleerd dat het huid-pH-neutraal is (pH=5,3), de goede bacteriën in tact laat en het vrij is van geur- en kleurstoffen en van Propylene Glycol. Mede hierdoor en door het gebruik van natuurlijke ingrediënten is het product volledig vrij van bijwerkingen.

100% Nederlands

Om er zeker van te zijn dat Phitex® ClearUp optimaal werkt en tegelijkertijd helemaal veilig is, is ieder ingrediënt zowel in vitro (in een ISO- en GMP-gecertificeerd laboratorium) en uitgebreid in vivo (op de huid) getest. Alle testen op mensen met een onzuivere huid hebben uitgewezen dat Phitex® ClearUp volledig vrij is van huid verzwakkende, irriterende en allergie opbouwende effecten en dat het het beloofde resultaat geeft. Zo weet ik zeker dat er alleen goede, veilige werkzame ingrediënten in mijn product zitten.

De uiteindelijke optimale formulering is in een ISO- en GMP-gecertificeerd Nederlands laboratorium gemaakt, zodat Phitex® ClearUp 100% Nederlands is.

Wat is Phitex® ClearUp ?

Phitex® ClearUp is een dermale textielspray om je onzuivere huid te behandelen, bijvoorbeeld als je last hebt van acne/puistjes, roodheid, of kleine ontstekinkjes. Dermaal betekent huid, en textielspray slaat erop dat je het niet op je huid sprayt, maar dat je Phitex® op textiel sprayt. Je hoeft Phitex® maar één keer per week op textiel aan te brengen. Dat gaat dan om textiel dat in aanraking komt met je huid, zoals je kussensloop of t-shirt.

Phitex® is zo gemaakt dat als je huid in aanraking komt met het ingesprayde textiel, er gedurende een week geleidelijk werkstoffen worden afgegeven. Die zorgen ervoor dat je huid een hogere weerstand krijgt, waardoor je huid zelf de onzuiverheden kan aanpakken. Omdat alléén de werkstoffen in de huid worden gebracht, raakt je huid niet verstopt met vulstoffen zoals bij een crème.

De afgifte van de werkstoffen vindt gecontroleerd en geleidelijk plaats, een week lang. Daardoor is het enige wat je hoeft te doen een keer per week bijvoorbeeld je kussensloop insprayen. Of je t-shirt als je last hebt van puistjes op je rug. Ook kun je zo gemakkelijk andere gebieden van de huid behandelen, zoals bijvoorbeeld je borst(en) of billen.

Geen resultaat? Geld terug!

Phitex® ClearUp is dus een product dat gebruiksgemak biedt, goed werkt en geen bijwerkingen geeft. Omdat het zo goed werkt, kunnen wij de Geen-Resultaat-Geld-Terug garantie bieden: Ben je toch niet helemaal tevreden over het resultaat? Dan krijg je gewoon je geld terug. Het enige wat we van je vragen is een duidelijke foto van je huid wanneer je start en een foto na 8 weken gebruik.


Hoelang doe je ermee?

Lang.
Als je het gebruikt voor de behandeling van je gezicht,
dan doe je 8-12 weken met 50 ml en 4-6 maanden met 100 ml .


Als je toch nog twijfelt

Twijfel je misschien nog of jouw huidprobleem ook geschikt is voor Phitex® ClearUp ?
Contact ons gerust op office@beauty-injection.nl en wij geven je graag een goed advies en beoordelen zo nodig een foto van je huid.


Wat mag je verwachten?

In 6 weken mag je 80% verbetering verwachten.
Het product is vrij van bijwerkingen en huid verzwakkende stoffen.
Daarbij laat het de goede bacteriën van de huid in leven en doodt het alleen de slechte bacteriën.
Omdat het product huid-pH-neutraal is laat de natuurlijke zuurgraad van de huid in evenwicht voor een goede weerstand.
Tijdens het gebruik mag je gewoon de zon in en je opmaken zoals je gewend bent.
En natuurlijk geeft het geen vlekken op het textiel.

 

0

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Gerelateerde artikelen