Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

DE HUID LIEGT NOOIT.

De leeftijd in ons paspoort komt niet altijd overeen met onze biologische leeftijd. Onze hele geschiedenis, onze gezondheid en ons humeur staan geschreven in onze huid. Ons gezicht en onze rimpels onthullen onze leefstijl. Sommige dagen zien we er stralend en jonger uit, andere dagen zien we er ouder uit dan we zijn. We hebben immers een chronologische en een biologische leeftijd.

Onze biologische leeftijd is eigenlijk onze echte leeftijd: het is wat uitwendig zichtbaar kan zijn van alles wat inwendig gebeurt, van alle uitwendige en inwendige factoren die de oppervlakte, de structuur, het evenwicht van onze huid en ons lichaam beïnvloeden.

 

LONGEVITY: EEN NIEUWE KIJK OP SCHOONHEID EN GEZONDHEID

Vanuit zijn wil om schoonheid en lang leven op een nieuwe manier te benaderen, heeft dr.. Davide Bollati, cosmetica specialist en oprichter van [ comfort zone ], een multidisciplinair team van artsen en wetenschappers om zich heen verzameld om leefstijl adviezen, geavanceerde huidverzorging, een cosmetisch supplement en gezonde recepten te bieden die helpen om tekenen van veroudering te corrigeren en te voorkomen.

 

 

0

Reacties


Gerelateerde artikelen