Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Het op huidverbetering gerichte Skin-Perfect Concept is een combinatie van Microdermabrasie en Mesotherapie. Microdermabrasie bereidt de huid voor: dode huidcellen worden verwijderd, de huiddoorbloeding wordt gestimuleerd en de bovenlaag van de huid wordt optimaal toegankelijk gemaakt. De Dermapeeler van Bowie Medical BV is van uitstekende kwaliteit en heeft een hoogwaardig Duits filtersysteem. 

Vervolgens wordt er met de nieuwste Duitse Mesopro Mesoporatie-apparatuur een hoogwaardig mesococktail of preparaat tot ver in de diepere huidlagen ingebracht. Dit gebeurd onder spanning en wordt door mesoporatie in de huid gesluisd. Met dit unieke behandelconcept worden geweldige resultaten bereikt.

Het Skin-Perfect concept kan worden ingezet bij diverse huidbehandelingen zoals: anti-ageing behandeling, lifting, acne behandeling, vervaging van rimpels, behandeling van huidvlekken etc.

De prijs voor de twee apparaten bedraagt  € 3.850,- maar het is ook te leasen vanaf € 120,- per maand. Bowie Medical BV biedt bovendien een uitgebreide training aan. Informeer naar de mogelijkheden voor uw instituut.  

Vraag om een demonstratie of proefbehandeling met het Skin Perfect Concept!

Voor meer informatie:
Bowie Medical BV
Parallelweg 7D
5349 AD Oss
tel: 0412 690116
fax: 0412 690117
email: info@bowiemedical.nl
www.bowiemedical.nl

Comments


Gerelateerde artikelen