Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Nog even en dan kun je weer terecht op de meest leerzame, innovatieve en leukste beurs op beautygebied: de Beautyspot.nl trade edition. Van 9 t/m 11 april, natuurlijk in Utrecht. En je kan je kaartjes kopen!

We lieten je al eerder weten dat we de prijzen van onze toegangskaartjes hebben verlaagd, maar je bent nu vast ook benieuwd naar wat je kunt verwachten op de beautybeurs die we dit jaar in een volledig nieuw jasje hebben gestoken.

Het thema is dit jaar ‘Beleef beauty met al je zintuigen’ en dat bedoelen we heel letterlijk. Op de Beautyspot.nl trade edition kun je beauty proeven, zien, voelen, ruiken en horen. Hoe dan? Laat je verrassen en kom naar de beurs!

De beursvloer is onderverdeeld in drie hallen met elk een eigen thema; Skin, Body en Styling. De hallen hebben naast een eigen uitstraling ook elk een eigen programma. Zo vind je in de Skin-hal een waar Skin theater waar we voor inspirerende sprekers hebben gezorgd. Op het podium staat onder andere Eva Wisman via de Nederlandse Brandwonden Stichting. Zij vertelt je meer over de verschillende methodes om iemand met een brandwond te behandelen. Beautyspot.nl trade edition heeft dit jaar overigens een leuke samenwerking met de Nederlandse Brandwonden Stichting. Ze staan klaar voor al je vragen en wij helpen ze met het inzamelen van donaties. Je kan een steentje bijdragen bij het kopen van je kaartje.

Blijf niet hangen in de Skin-hal, want er valt nog veel meer leuks en nieuws te ontdekken. De Vitaal leven straat powered by Longevity vind je in de Body-hal. Zoals de naam als zegt met allerlei informatie over een lang en gezond leven. Of je nou gezonde smoothies wil proeven of mee wil doen aan een sportclinic; het kan hier allemaal.

De Styling-hal is weer een compleet ander verhaal. Hier vind je het Styling Stage, waar niemand minder dan de bekende blogger en ondernemer Anna Nooshin  een presentatie zal geven. Op zaterdag en zondag zal hier ook voor het eerst de Nationale Nagelstudio Battle plaatsvinden. Of je nou een beginnend nagelstylist bent of al jaren ervaring hebt; dat maakt niet uit. Schrijf je in en laat je kunsten zien. De winnaars krijgen een heerlijk wellness-arrangement voor twee personen bij Thermen Bussloo.

Een terugkerend element in de hallen zijn de Inspiratiezuilen waar je, zoals de naam al zegt, inspiratie kunt opdoen over nieuwe producten en technieken. Maar ook van alles kunt proeven en uitproberen. Elke zuil is anders, dus stop bij alle drie even en laat je inspireren!

Wil je meer informatie over de Beautyspot.nl trade edition kijk dan op de website www.beautyspottrade.nl.

Tot op de Beautyspot.nl trade edition!

Comments


Gerelateerde artikelen