Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Simildiet heeft als eerste een lijn van vier peelings ontwikkeld die elk voor een specifiek huidprobleem kan worden ingezet. Het is een uniek concept met een diepere werking per behandeling. Hierdoor behaal je hogere resultaten per behandeling dan een algemene, minder doeltreffende peeling welke ingezet wordt om elk huidprobleem aan te pakken.

Simildiet is daarmee de eerste met een lijn van medische peels die inzetbaar zijn voor specifieke huidproblemen. Deze peels zijn op 100% biologische basis zijn parabenen vrij en zijn ongebufferd. 

 

Feruline Peel – Photo-ageing en verzorgend
Dit product heeft een zeer sterke anti-oxiderende werking. Het stimuleert de aanmaak van collageen en hydrateert grondig.

Mandélic Peel – huidversteviging en verbetering
Deze peeling is liftend en wordt gebruikt tegen de slappe en losse huid. Het verstevigd, hydrateerd, voedt en stimuleert celvernieuwing.

Glycol Peel – regenererend en voor depigmentatie
Deze peeling heeft een zeer sterke regenerende eigenschappen en een sterk anti-ageing resultaat. Het bevat melangolesis en verheldert en verlicht de huid. Het exfolieert en heeft keratolytische eigenschappen.

Azelan Peel – specifiek voor de vette, acné- en rosaceahuid
Azelan Peel heeft anti-inflammatoire, bacteriostatische, sebostatische (het verminderen van de concentratie van olie in de huid), comedolytische, antiseptische en fungicidische eigenschappen. Het exfoliéert en heeft een matterend effect.

Comments


Gerelateerde artikelen